ManiFest – Oplæg i går

I går var så aftenen, hvor Ditte Giese og jeg talte sammen i Pressen. Det var virkeligt sjovt, og salen var fuld af kvinder i alle aldre, og nogle ganske få mænd. Der var spørgsmål om feminisme, ligestilling og om, vi burde holde op med at tale om ting som alder og udseendet, eller om det i virkeligheden er meget fint at få luftet ikke bare meninger, men også de ord, vi bruger til at beskrive hinanden. En enkelt blev så sur at hun begyndte at råbe, men der var flere der grinte end det modsatte. Der er noget over at få lov til at tale for og med andre kvinder, som godt kan gøre mig lidt rørt. Altså, nogen burde have fortalt mig at dette rent faktisk findes i virkeligheden dengang jeg var 15 år, og at holdninger sagtens kan tåle at blive luftet, vendt, drejet og revurderet. Det var – med andre ord -virkeligt sjovt.

IMG_7372-2

3 kommentarer

 1. Kære Julia, tak for et par virkelig livsbekræftende timer i går aftes! Du kan noget med ord. Noget med at få os til at grine, reflektere, diskutere og finde fælles fodslag midt i forskellighederne – og nye vinkler på dét at være kvinde anno 2016. Det var med rygsækken fuld af feel-good-følelse, og en signeret bog (tak for det), at jeg kørte hjem med et stort smil på både indeni og udenpå. Jeg vil glæde mig til også at indvie min søster i dit fantastiske ord-univers, når hun om lidt bliver mor og i barselsgave får sin egen udgave af “Hvor lagde jeg babyen”. På gensyn. Helt sikkert.
  Kh. Lise
  Ps: Og hatten af for at det var DIG, der beholdt mikrofonen på i går, det var det helt rette punktum for den gang galde.

 2. Kære Lise,

  Tusind tak fordi du kom! Ja, jeg havde virkeligt også meget godt med hjem. Jeg håber din søster kommer godt igennem den næste tid, og at hun får noget ud af bogen. Tusind tak igen, KH J

  Kære Christina,
  Det kan du selv være.
  Kram!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.