ManiFest – Oplæg i går

I går var så aftenen, hvor Ditte Giese og jeg talte sammen i Pressen. Det var virkeligt sjovt, og salen var fuld af kvinder i alle aldre, og nogle ganske få mænd. Der var spørgsmål om feminisme, ligestilling og om, vi burde holde op med at tale om ting som alder og udseendet, eller om det i virkeligheden er meget fint at få luftet ikke bare meninger, men også de ord, vi bruger til at beskrive hinanden. En enkelt blev så sur at hun begyndte at råbe, men der var flere der grinte end det modsatte. Der er noget over at få lov til at tale for og med andre kvinder, som godt kan gøre mig lidt rørt. Altså, nogen burde have fortalt mig at dette rent faktisk findes i virkeligheden dengang jeg var 15 år, og at holdninger sagtens kan tåle at blive luftet, vendt, drejet og revurderet. Det var – med andre ord -virkeligt sjovt.

IMG_7372-2

3 Comments
Previous Post
Next Post