Rosa Toner

 

Eftersom de her omtalte produkter produceres af vore kunder, er dette indlæg efter gældende definitioner, sponseret.

IMG_1707

Jeg har lært et par tricks her på det sidste, som jeg gerne vil dele med jer. Efterhånden som efteråret er på vej (dog åbenbart hverken i morgen eller onsdag), synes jeg det er meget godt lige at være en smule forberedt. Jeg trænger altid til bedre makeup, hudpleje og bare et eller andet til læberne, når det hele bliver mere gråt, og som jeg har annonceret et par gange herude, bliver det simpelthen ikke i år, at jeg lader mig tvinge i knæ af gråhed, kulde og den der snigende opgivenhed, der har det med at falde samtidig med bladene. Så derfor:

IMG_1712

Denne illuminator bruges på huden og trækker det rødlige frem. Det lyder jo umiddelbart ikke som noget man kan ønske sig, men når vores hud ser grå ud, kan det modvirkes med en lille dråbe her fra. Du kan bruge den under eller over foundation som en slags hightligter, men virker pænest hvis du bruger den der, hvor du alligevel bliver rød efter en tur udenfor eller til træning.

IMG_1710

NYX laver også lækre læbeprodukter. Det produkt, der hedder butter gloss fås i et vel af farver, og har mange pigmenter. Faktisk nok til at dække som en læbestift med stadig med blank effekt og uden at det ser ud som om man har spist en dåse vaseline, eller så fedtet at man risikere at hænge fast når man kysser sine børn farvel.

IMG_1711

Den her mascara er helt fantastisk. Den giver lange og fyldige vipper, og er bare et hit. Jeg er på min tredje nu. Den er særlig god til de dage, hvor man ikke kan nå at lægge makeup, men stadig har en ambition om at se ud som om man faktisk er vågnet. Den er fra L’Oréal Paris og hedder Hippie.

2 Comments
Previous Post
Next Post