Måske bliver du forsinket i denne uge…

/Jeg tror nok at jeg skal sige at dette indlæg er sponseret eftersom vi arbejder for L’Oréal hos Lahme Kommunikation. Dette er dog ikke del af mit arbejde, ejheller får jeg noget for at dele det med jer/

Men pointen er at der er mulighed for at komme for sent i denne uge, og samtidig ligne en million. I hvert fald i København, hvis du tager Metroen, for her kan du falde i en skønhedslomme, jeg helt sikkert selv skal forbi. LÓréal Paris deler nemlig ud af goodies, viden og tricks.

Hver morgen på Kgs. Nytorv Metro Station d. 8.-13. august mellem 7.00 – 9.00 får du smagsprøver på de produkter, der er med til at skabe sæsonens smukke look. Om eftermiddagen mellem 15 – 18 ville der være mini makeovers med looket fra showet samt konkurrencer, hvor du kan vinde lækre præmier:

Find By Malene Birger looket i L’Oréal Paris’ Makeup Genius app, del dit look og tag med #LorealBMB og vær blandt de heldige, der får looket vist i By Malene Birgers butiksvinduer, på sociale medier samt på bymalenebirger.com. De udvalgte looks deltager i konkurrencen om at vinde eksklusive produkter fra L’Oréal Paris og By Malene Birger.

unnamed

unnamed-1

2 Comments
Previous Post
Next Post