Overlevelsesstrategier

Det er sommer, og den buldrer afsted, og som jeg talte om med Elias i morges, så er den næsten gået for hurtigt. Knægten har haft fri i syv uger, når han begynder i skole igen, men alligevel er det som om tiden er fløjet afsted. Når Johan og jeg vender tilbage til arbejde, har vi sammenlagt haft to ugers ferie. Det er fint og godt, og det er sådan set ikke ferie, jeg savner, men jeg kan mærke, at jeg allerede nu overvejer hvordan vi kommer helskinnede igennem efteråret og vinteren.

Hvordan forbereder man sig bedst, og hvordan gør man?

Jeg er SÅ dårlig til mørke, til kulde og til vinter, og jeg synes jeg i år bør have en plan.

En plan, jeg holder mig til. En plan, der handler om hverdagen. En plan, der starter 1. oktober og som slutter når kolonihaven åbner. En slags regelbog for, hvordan det lykkes i år – noget med at have nok lyspunkter? Nok overskud? Nok liv, inden det hele lukker sig omkring sig selv igen? Hvis jeg lykkes med at finde på noget, får I det at vide som de første, og hvis I har gode ideer, siger I virkeligt bare til.

15 Comments
Previous Post
Next Post