Snart Sommerferie

I princippet begynder min ferie i dag. Eller faktisk begyndte den i fredags, men jeg kunne ikke helt holde det, og har været på arbejde i går og i dag. Men… fra i morgen, er der dømt sommer, sol og kys på ungerne, bøger, solcreme og frie tøjler når det kommer til is, lange morgenener og uhæmmede mængder af kaffe. Jeg har ti dage nu, og en uge senere. Og jeg glæder mig vildt til det hele.

Da jeg var i New York købte jeg slatkarameller med hjem – helt bløde, cremede, salte og søde på én gang, og hvis du ved om man kan købe dem i Danmark, så sig til. De har potentiale som stærkt vanedannende. Jeg putter resten i håndtasken, hvis nogen får trang til utilfredshed undervejs, for her kan de lækre sager bløde op.

Efter jeg har lært Björn Axén at kende, har jeg brugt ret store mængder af denne i virkeligheden drøje hårolie. Imodsætning til andre, tynger den ikke håret, men gør en masse godt for spidserne. Den er lige til den dyre side, men jeg synes man får ret meget for pengene. Så den skal med, når vi i morgen drager mod syd.

2016-07-04 18.30.34

Det samme skal Essies Fifth Avenue, som er min absolutte yndlingsfarve. Jeg har købt den i New York, for jeg trængte til en ny, og der er udvalget af Essie abnormt stort. Alligevel faldt jeg for den her. Som jeg har haft i flere år nu. Jeg tjekkede ikke navnene ud, jeg rakte bare ud efter den pæneste…

2016-07-04 18.32.15

L’Oréal Paris Glam Bronze Healthy Glow er tilgengæld en gave fra L’Oréal. Jeg elsker solpudder, og den her er så fin i farverne, og så indbydende at det ser mere end naturligt ud. Man kan nemlig også få den i to forskellige nuancer. En lys og en mørk. Fotoet her yder den ikke retfærdighed, men tjek den ud i Matas. Så pæn.

 

2016-07-04 18.32.37

4 Comments
Previous Post
Next Post