En weekend fuld af mord, svigt og konspiration

Copehagen Crime er en ny litteraturfestival, som lukker dørene op på lørdag, og introducerer dig for et væld af danske krimiforfattere. Det er første gang, Copenhagen Crime afholdes, og det foregår den kommende weekend, den 11.-12. juni 2016 i Østerbrohuset i København.

Festivallen handler om kriminalitet, og nej, den er ikke fuld af fif til hvordan man bedst begår indbrud, men den handler kriminalitet i fiktion. På festivallen vil oplægsholdere og forfattere formidler alle aspekter indenfor kriminalitetsbegrebet, og festivallen lover simpelthen både såvel fiktion som fakta (fakta glæder jeg mig også til…).

Festivalen indbyder krimiinteresserede danskere i alle aldre til at samles omkring krimilitteratur, -film og -tv, samt debatter og foredrag om en lang række emner inden for kriminalitet, retspolitik, etik, skyld, straf og retfærdighed.

Desuden får man en bog i hånden i samme øjeblik, man kommer ind. Du kan se programmet og købe billetter her.

Jeg skal interviewe en håndfuld på messen, og glæder mig helt vildt. I programmet kan du se, hvor mange fantastisk spændende forfattere der kommer.

 

 

2 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *