Om link-love, blogvenner og svære spørgsmål

I tidernes morgen, dengang blogland var ungt og friskt her i Danmark, var der mange der praktiserede link love og sendte læsere og masser af god karma frem og tilbage mellem hinanden. På en eller anden måde har den slags gode vibes haft en tendens til at forsvinde, efter alle (tilsyneladende) begyndte at tro på at blogscenen var en slags konkurrence-arena, hvor den med flest læsere vandt en konkurrence, de andre ikke vidste var startet. Egentligt ret synd, at så meget af det, der begyndte med fællesskab fortsatte som det modsatte. Men der er stadig damer i blogland, der tror på fællesskabet og på at give plads til andre stemmer end deres egne; én af dem er Anette. Anette som lærer os andre alt det vi ikke vidste vi mangle at vide om ingredienser, hud og god stil. Anette har været sød at bruge dagens indlæg på ManiFest, og det er jeg simpelthen så taknemmelig for. Du kan læse et interview med mig her, og ja, hun stiller knivskarpe spørgsmål. Også et par man bliver helt flov over. Klik her.

3 kommentarer

  1. Jeg har købt den – og nu ligger den og sender lange vibrationer i min retning. Men… den er reserveret til weekenden i sommerhuset. HVor jeg glæder mig til at komme igang!

  2. Hep Julia – mere linklove tak; vi forsøger hvertfald at bidrage med god karma, anbefalinger i ny og næ samt en blogroll der opdateres jævnligt. Synes dog flere store bloggere er rigtig gode til det, hinanden i mellem om ikke andet, fordi I ofte ses til events o.l – men folk med mindre blogs som os selv, smider sjældent et link. Og jeg vil jo bare kende aaaaalles blog. Så I agree: Mer’ af det 😀

    – A

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *