Vild uge & nye tider

2016-04-22 10.41.20

Ugen er vild. Den her er. Der er tryk på, og jeg har brugt de sidste par dage på at cykle rundt mellem møder i silende regn eller vanvittig hagl. I dag sidder jeg i et tog på vej til Jylland, og arbejder. Jeg skal holde et foredrag og et møde, og så skal jeg nå hjem til København til en middag med gode mennesker i aften. Når jeg har travlt, er det for det meste noget med at der er ekstra blus på fordi jeg vil nå hjem til ungerne – om eftermiddagen. Mens der stadig er energi til snak, lektier, leg, mad og nogle gange en smule af den der opdragelse. Det virker som regel også, men når jeg ikke når det, så er vi faktisk noget dertil i livet med børn, at alting IKKE ramler. De har så travlt med venner, hygge og deres egne ting, at en eftermiddag og en aften væk ikke har samme katastrofale konsekvenser, som de havde engang. Nærheden overlever nemlig selv en misset torsdag. Det er også frihed. Og den føles virkelig god.

I morgen aften er det så Danish Beauty Award. Men rød løber, galla, og hele dynen. Jeg glæder mig helt vildt (!) til at blive dullet op, og til at være med til den store fest. Jeg sørger for rigelig billeddokumentation. Hav en dejlig torsdag med kaffe til!

PS – de fine grene er fra kolonihaven, og resultatet af det beskårede æbletræ. Blomsterne sprang ud på en uge, og dufter vidunderligt.

2016-04-22 10.41.30

3 Comments
Previous Post
Next Post