Skønhedsinfo, du gerne vil have – og ting jeg ikke vidste om farven rosa

(Sponseret af Lahme Kommunikation. Selvom produkterne intet har med os at gøre, skal jeg fortælle jer det, fordi vi i andre sammenhænge arbejder for L’Oréal, og fordi det er i forbindelse med det arbejde, jeg har fået den information, jeg videregiver her)

2016-04-14 12.31.38

Det kan godt være at nogle af os, er bange for alderen, og fylder rynker og riller ud med kit og hvad har vi – men andre kvinder, nogle af de kvinder, man drømmer om at ligne, siger nej til den slags. I stedet ved de noget, som jeg først for nyligt har fattet, nemlig at huden mister sin rosa glød, når man bliver ældre. Den der lidt grå hud, man kan få, når man bliver ældre, skyldes simpelthen manglen blodcirkulation. I takt med at vi bliver ældre, bliver huden mere mat og mindre “hudfarvet” – derfor har L’Oréal udviklet en lille serie, som hverken strammer eller løfter eller fylder eller hiver, men som styrker huden indefra, understøtter den rosa tone i huden og ikke mindst: Tilfører den calcium, som vi mister når vi bliver ældre. Cremen er helt klart til damer på 60 og ældre, men den er også til dig og mig, der ikke har lyst til så meget andet end fugt og et lidt mere levende skær end man har, når døgnets statistik lyder på på 15 kopper kaffe, 4 timers søvn med to afbrydelser, 8 timer foran en computerskærm og nul timers sol i sigte.

Produkterne hedder Golden Age, og hvis du skal vælge ét af dem, så drop dag og natcremen, og koncentrer dig om den lidt geleagtige lotion, som giver et fugtboost, når du har brug for det.

2016-04-14 12.31.38

3 Comments
Previous Post
Next Post