Gaveregn: Vind en hel serie af tropisk velvære fra Urtekram

Denne gaveregn er lavet i samarbejde med Lahme Kommunikation.

Her hos os er vi nemlig så heldige at arbejde med og for Urtekram. Det er en helt fantastisk innovativ virksomhed, som ikke bare kan det med mad, men også med bodycareprodukter. De har dette forår lanceret en ny serie baseret på kokosolie og kokosnektar, som du kender som kokosblomstsirup i køkkenet, i kombination med banebrydende økologiske skønhedsplejeingredienser.

Kokosolie og andre fødevarer med kokos hitter lige nu på hylderne i supermarkeder og helsekost, for vi danskere har i den grad taget sydhavspalmens egenskaber og gode smag til os. Samtidig har man i de samfund, hvor kokospalmen gror, i århundreder brugt kokosnøddens egenskaber i skønhedspleje og til næring af hud og hår, og det er denne tradition, Urtekram tager op med en ny serie af skønhedsplejeprodukter baseret på kokosolie og kokosnektar.

 

Ved at lægge en kommentar her inden lørdag den 26. marts klokken 10. deltager du i lodtrækningen om hele serien. Altså et af hver af disse lækre produkter. Min favorit er Leave in conditioner spray, som både kan bruges som balsam og som stylingprodukt når man føntørrer håret.

coconut-04 (1)

135 Comments
Previous Post
Next Post