Foredrag i København

retro microphone symbol

Den sidste tid har jeg holdt en del lukkede foredrag; altså hvor jeg er blevet inviteret af et netværk eller af en virksomhed, men nu skal jeg simpelthen holde et åbent foredrag sammen med Anna Thygesen, og det er jeg virkeligt spændt på. Jeg regner med at have notesbogen fremme, når Anne ruller sig ud, og bare holde kaje og sørge for at lære noget. Mit indlæg bliver tilgengæld en blanding af sjov og alvor (as always), en smule feministisk (as always) og båret frem af hverdagen.  Det bliver den 27. april, og du kan læse mere om det her.

3 kommentarer

  1. Sejt!

    Så kan jeg endelig få indhentet det forsømte, når jeg nu gik glip af dit foredrag i februar 🙂
    Og dobbelt bonus med Anna Thygesen oveni!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.