Weekend i sigte

Sådan så det ud da jeg var ude at løbe for nyligt, og da jeg så i morges var afsted på samme tidspunkt var solen stået op, fuglene sang og jeg behøvede ikke at tage Elias trafiksikkerhedsvest (meget lidt sexet løbeudstyr jeg holder mig) på. Det er forår. NU kommer det endelig, og man kan mærke det i luften. Denne weekend skal jeg være sammen med drengene og Johan, og vi skal faktisk ikke noget, man behøver at planlægge efter.

Jeg har været årevis om at lære at elske weekenderne lige så højt som hverdagen, og endnu længere om at huske at holde ferier, sådan for alvor. Vi er tilgengæld blevet gode til det nu, derhjemme, og der er noget i det skift mellem hverdag og weekend, som bryder rytmer, og knækker den antydning af rutine vi alligevel har derhjemme, på den bedst mulige måde. Ungerne elsker det, og jeg gør også. Og endnu mere efter vi har fået kolonihaven ind i vores liv – i næste weekend åbner de for vandet derude, og så begynder sæsonnen igen. Jeg kan nærmest ikke vente, og skal i dén grad gøre mig umage for at huske at tale om andet med ungerne. For nu skal vi UD, ud på græs og ud til dét liv, derude, som simpelthen er så dejligt. Glædelig fredag, jeg håber du får en god én.

 

8 Comments
Previous Post
Next Post