Palmesus i Stuen

Midt i alt det grå, hvor jeg tænker tilbage på den ferie, Johan, ungerne og jeg havde for snart flere måneder siden, til lyden af tropiske fugle og palmesus, kan jeg virkeligt nemt falde for sager, der minder lidt om sommer. Så derfor har jeg investeret i to prints. Jeg fandt dem i shoppingfælden etsy.com, hvor man naturligvis skal holde sig væk med mindre man er klar på at mærke sedlerne blive suget ud af foret. Men altså. Se nu her nogle pæne prints. Jeg tænker de skal rammes ind og hænges op derhjemme. Sælgeren har en masse andre smukke prints, hvor man selv kan bestemme størrelsen – mine er i A3. Klik her og se mere (og palmerne findes på side to i butikken).

 

2016-03-04 09.47.35

2016-03-04 09.47.58

4 kommentarer

  1. “med mindre man er klar på at mærke sedlerne blive suget ud af foret” – :-))))

  2. Åh jeg har præcis samme behov for palmeblade og har også allerede pyntet vores vægge med selvsamme, efter vores juleferie til Thailand 🙂

  3. Hej Katrine, selv tak! Kh J

    Hej Jela! Ja, man SAVNER det jo helt vildt! KH J

    Hej Louise – det er “desværre” sådan det er! KH J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *