Kloge Damer & Magasiner

2016-02-28 13.00.25

Det regner, og det er gråt, her hvor jeg sidder. Jeg har kaffe i koppen, og dagen er begyndt godt. Uden skrigeri og uden at “nogen” ikke ville have deres mudderovertrukne flyverdragt på. Jeg skal i gang med en af de dage, hvor der er spændende og gode møder i sigte med dejlige og kloge mennesker, og én af de dage, hvor kaffen kommer til at flyde rigeligt. I weekenden havde jeg et par timer helt for mig selv. Dem brugte jeg til at læse i det nyeste nummer af Porter Magazine. Mens jeg lagde neglelak. Og når den næste en dag rækker hånden op og fortæller at magasiner til kvinder er fordummende, trækker os ned, ikke hylder diversiteten og viser et stagneret kvindebillede, så vil jeg smække telefonbogen Porter på bordet. For her er klogt – og smukt – stof til kloge damer. De hylder feminisme, selvstændighed, kvinder på toppen, og fortæller om kulturelle strømme og måder at se verden på, jeg ikke vidste man kunne interessere sig for. Det er spændende, det er klogt og det er relevant.

For eksempel er det i dette magasin Cathrine Deneuve fortæller om sit liv, sin fandenivoldskhed, og om hvordan hun nægter at overgive sig til hverken en bestemt måde at ældes på, eller en bestemt måde at være kvinde på. Eller holde op med at ryge. Så er det også i dette nummer vi møder Erin Wasson, supermodellen, som lever det vildeste bohemeliv, og nej, mit liv bliver aldrig sådan, men jeg kan godt lade mig inspirere af det. Du kan købe det i 7/11, Magasin og illum.

 

Og fordi man godt kan interessere sig for indpakningen uden at blive dum af det, så vil jeg lige tillade mig at anbefale Essies gel-setter. En overlak som giver en smuk og glansfuld overflade. Lidt a la Shellack, men ikke tykt og geleagtigt.

2016-02-28 13.01.10

2016-02-28 13.02.482016-02-28 13.03.13

2016-02-28 13.02.01

6 Comments
Previous Post
Next Post