Vinterhjælp: 5 af de gode

Ét af produkterne i dette indlæg er blevet givet til mig af en virksomhed, vi arbejder for og er derfor sponseret. Det er markeret tydeligt i indlægget nedenfor. Ønsker du at læse mere om sponsorater på bloggen her, så klik her.

Som vi vist har fået etableret, er det vinter. Eller rettere: VINTER. I Elias klasse er der 12 elever tilbage, læste jeg på forældreintra i går, resten er syge. Det er mine unger også stadig, og vi fortsætter med kludetæppet af hjælp til at passe børnene. Men vinteren kræver faktisk hjælp. Ikke bare med og til ungerne, men også til mig. Og eftersom jeg ikke kan købe 24 timers søvn i en automat, er her er nogle af mine favoritter for tiden.

Sukkulenter (billedet ovenfor) – er så fine. Dette er et paradistræ, og man kan få det til at slå rødder i et glas vand og alene det minder om forår og noget, der ligner en have. Og suk, hvor jeg savner den kolonihave og det forår, jeg svagt mindes, findes der.

Ellers er dette en del af arsenalet. Fællesnævneren er fugt:

2016-01-17 11.29.01

Weledas Hautcreme, eller som den hedder i Danmark, Skin Food er en klassiker. Det holistiske brand, a la Rudolf Steiner, som simpelthen bare er så enkelt og rent, man næsten kan ønske sig, har lavet denne fugtbombe. Jeg vender tilbage til den hver eneste vinter, og jeg elsker den. Den er meget fedtet og kan også bruges til tørre pletter på arme og ben. Fordi den er så fedtet, skal man lige holde igen fem minutter med makeuppen om morgenen indtil den er sevet helt ind i huden. Den er spækket med kamille og calendula.

2016-01-17 11.29.31

Fugt til håret – er et must. Det svenske brand Björn Axen er et du skal kende.  Masken her er fyldt med fugt til garnet og reparerer splittede og spaltede ender. Jeg kører på den 3. bøtte, og det er hver en krone værd. Jeg bruger den engang om ugen i rå mængder, og håret kan faktisk både krølle og skinne bagefter på trods af vejret. Man kan købe det hos udvalgte frisører eller via diverse webshops.

2016-01-17 11.30.04

2016-01-17 11.29.24

Denne duo blev jeg præsenteret for af en makeupartist ved et L’Oréal-arrangement for et år siden og jeg har været afhængigt af den siden da. Den hvide base er en lysreflekterende primer (og jeg har fået den forærende af L’Oréal), som hjælper huden med at se ud som man både har sovet nok, spist sundt og set 3 liter vand i øjnene hver dag. Man kan bruge den alene eller under makeuppen. Jeg gør det sidste. Lumi Magique concealeren fås i to farver og er en tyndtflydende concealer med en pensel. Den er let at bruge, og fjerner mørke render under øjnene eller de der lidet klædelige sprængte blodkar rundt om næsen de af os, med særlig lys hud, har en tendens til.

2016-01-17 11.29.12

Denne olie fik jeg i julegave af min veninde. Ud over at flasken er så smuk, er jeg vild med navnet: When hope is not enough. Det er en ansigtsolie fyldt med omega 3 som gør noget godt for hudens elasticitet. Jeg bruger den morgen og aften – inden skin food fra Weleda.

8 Comments
Previous Post
Next Post