Der er langt til solen – og en genvej

2015-12-30 03.01.53

Selvom det ikke er så uendelig lang tid siden vi var afsted på ferie, føles det alligevel som om solen er langt væk. Fregnerne er allerede væk, og håret er ved at blive sig selv igen efter rå mængder af salt- og klorvand. Følelsen sidder heldigvis stadig i maven, og den nærhed vi fik mellem os, mens vi var på rejse sammen er heller ikke forsvundet. Jeg har været årevis om at fatte det der med ferie, og det var faktisk først i sommer, det for alvor gik op for mig, hvad ferie var godt for. Det var også først i sommeren 2015, Johan og jeg fik råd til og mulighed for at holde ferie sammen, samtidig og endda uden at være lænket til computeren (Glæden ved at være selvstændig). Men nu er solen langt væk, ikke bare er den gemt i januartåger og ikke bare er dagen så kort at man skal løbe ekstra hurtigt for at nå at se den, men januar bidder i huden og efterlader den grå (hos mig i hvert fald). Derfor her to tips:

2015-12-30 03.02.20

  1. Benefit er et kosmetikmærke som jeg først opdagede i berlin for 12-14 år siden. De laver ganske fantastiske – og ret dyre – produkter, som kan alt muligt vidunderligt. For det meste kan deres produkter bruges på flere måder end én, men de er i hvert fald altid pakket perfekt ind. Denne sag er virkeligt et hit og købt i en lufthavn for et års tid siden: Sun beam, som giver glød i kinderne, kan bruges som highligter og har glimmer nok til at være anvendelig og ikke så meget at du ser ud som om du er blevet rullet i 1980-erne. Jeg bruger den på kinder, under bryn og hvis du skal noget vildt kan den også bruges på kravebenene for ekstra glamour.
  2. Yves Rocher er et brand jeg har overset i årevis, men som jeg nu er blevet opmærksom på. De har virkeligt mange gode (og billige) produkter, og den her serum redede mig i Thailand. Man bruger den i spidserne og lader den bare sidde. Den tynger ikke håret og gør det ikke så glat at krøllerne forsvinder.

 

2015-12-30 03.01.53

3 Comments
Previous Post
Next Post