Gaveregn: Chokolade og andre lækre sager

Sponseret af Lahme Kommunikation.

Inde på instagram kan du møde den lækreste profil, nemlig @secretkitchen. Her er der de fineste lækreste fødevarer, i så smukke emballager at man ikke ved om man tør åbne dem. Min absolutte favorit er trøflerne, og de smager som englepis på tungen, som min mor ville sige.

Som et lille hurtigt treat her i efterjulen, vil jeg gerne invitere dig til at klikke dig in på Secret Kitchens instagramkonto, @secretkitchen, og vælge det produkt du helst vil smage. Så trækker vi lod den 29. december klokken 16, og sørger for at en heldig vinder modtager det asap.

(Og ja – Elias har lavet den smukke vase til mig).

2015-12-13 14.26.45 (1)

2015-12-13 14.26.11

32 kommentarer

 1. Uhmmmm de der trøfler dem ville jeg da meget gerne smage❤️
  Dog et svært valg med alle de skønne sager

 2. Uhh, chokoladetrøflerne Cookie Moon! Det lyder SÅ fantastisk! (Og @secretkitchen har hermed fået endnu en følger!). Tak for muligheden!

 3. Fineste vase! Hjemmelavede gaver er det bedste fra børn. Vi fik to fine fyrfadsstager af D. Nå, et lille sidespring 🙂 Jeg har klikket forbi @secretkitchen og kunne rigtig godt tænke mig at vinde nogle af de lækre sager fra Stoats.

 4. Fransk nougat det kan jeg ikke holde mig fra, der er mange gode minder gemt i den lækkerbisken.mums.

 5. Hå-hårh … De der trøfler i den smukke blå æske … chokoladetrøfler fra @montybojangles
  De ser dødlækre ud!
  Knus fra Gitte K

 6. Virkelig mange lækre ting! Men kunne især godt tænke mig ‘Monty Bojangles – choccy Scoffy’

 7. Nøøøj, de har mange lækre varer! Men jeg gad virkelig godt smage trøflerne med Flutter Scotch 🙂

 8. Tonic vand ! Ingen tvivl om det 🙂 slut med søde lækkerier – nu skal der drinks på bordet.

 9. Hvis NOGEN ligefrem pressede mig til at vælge (og det er jo nærmest det, der sker her), så ville jeg gerne smage Barús fluffy SKUMFIDUSBARER! Altså, jeg bli’r ganske blød i knæene ved tanken om BARER gjort i skumfidut (som det hedder herhjemme: skumfidutter). Orjs!

 10. Sjov mor…
  Jeg kunne godt spise en æske Scrumble nutty – lige nu.. Men også senere..
  Miatilda A

 11. Whittard’s instant te med tranebær og hindbær vil jeg gerne prøve. Der står den kan blandes med bobler så kan det da ikke blive mere festligt perfekt til en trist og grå januar måned.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *