Få mere tøj i dit skab (Få Christina Wedel med dig hjem)

Min kære veninde, og den dygtigste dame, jeg har været i hænderne på når det kommer til tøj og makeup, Christina Wedel lever blandt andet af at tage kvinder med ud og shoppe, at vejlede dem, så de kommer hjem med det, der vil gøre dem gladest, og klæde dem bedst. Det har hun lavet et onlinekursus om, og dét har jeg fået Christina overtalt til nu at tilbyde jer, kære læsere med en rabat. (Og nej, dette er ikke reklame – jeg får INTET ud af det)
Læs her om Christinas kursus, og se, om ikke du skal have hende med hjem i skabet. Kurset koster normalt 1299, men herude kan man få det indtil den 3.12 til 799.
Du har lavet et onlinekursus – hvad går det ud på? 
Det er en måde at få mig hjem i skabet. Kvinden som køber dette kursus finder sin kropstype (f.eks Lady marmalde eller Wonderwoman), sin stil(-e) for man kan godt have flere og hun får rydtet op i sin garderobe. Garderobedelen er så sjov. For alle damer bliver så overraskede. Overraskede over hvor meget tøj hun har og hvor lidt af det hun bruger. Hun lærer med mig “ved hånden” og i ørerne at forstå sine egne tøj behov og shoppevaner.Det er trin for trin 7 moduler, 26 film a i gennemsnit 3-4 minutters varighed og masse lydfiler og skønne shoppelinks i banevis.
Hvad får man ud af det?
Man lærer at “MÆRKE EFTER”, tøj er følelser. Så alle de kvinder der gang på gang har stået i omklædningsrummet og følt sig forkert, lærer at MÆRKE om hun skal købe det hun står i. Hvis ikke man er forelsket og det kilder i maven, så er det på vej til at blive (endnu) et fejlkøb. Man får også en masse inspiration , både via små potcast til hver kropstype og masse af aktuelle links til lækre sager (i mange prisklasser) som passer til den og den stil. Der er også en ret genial måde at lave et kartotek over sine sæt som man så bladrer i hver morgen (eller aften) og på den slipper for at skulle opfinde nye sæt hver dag.
 Jeg kan godt føle at det ville være at bruge lidt for meget tid og penge på mig selv, hvis jeg kastede mig over sådan et kursus. Kan du give mig tre gode argumenter for at jeg kan tillade mig at bruge tid på det?
jeg vil vove at påstå at de par timer det kunne tage (og man kan jo bare trykke stop og gå på date eller i vaskekælderen) sparer dig for tusindevis af kroner i fejlkøb. Plus du får lavet mindst 10 nye sammensætninger af det tøj du havde uden at bruge en rød reje.
Derudover synes jeg at rigtig mange danske kvinder prioriterer sig selv for lavt.
Jeg ved after alle mine hundredevis af shoppeseancer med skønne danske kvinder at det er et stort tryk for brystet der bliver taget ved at finde sin kropstype og forstå hvad der klæder dig både udvendigt og ikke mindst indvendigt. Det ender med at spare både tid, penge og tårer.
Hvilket ene stykke tøj bør alle kvinder have – og du må ikke sige “en god BH”?
Det må være en underkjole. Det både varmer om vinteren, men endnu vigtigere så “holder den på dig”. Ligegyldig om du er en str. 34 eller 50 ser enhver kjoler bedre ud med en underkjole under. Plus at du ikke føler dig så “nøgen” altså din hud direkte ud mod en kjole som måske kan afsløre lidt buler og bumps, som forhindrer dig i at købe kjoler.
Sådan får du kurset:
Gå til http://www.christinawedel.dk/laer-hvad-der-klaer-dig/ og klik på “Ja tak, stil mig videre til kurset”
Udfyld formularen med de nødvendige oplysninger og tjek at din email er indtastet korrekt
I feltet “Evt. Promokode” skriver du: JULIALAHME
Acceptér vilkårerne
“Din pris” ændrer sig nu til 799 kr. (det kan tage et par sekunder)
Klik på “Gennemfør køb”
Herefter modtager du login-oplysningerne til kurset til din email og du vil altid kunne gå tilbage til de info for at tilgå kurset.
Christinas generøse tilbud gælder til og med den 3. december. 
Wedel_presse_hoejopl_sh

2 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.