Vi Søger Børn

For en af vore kunder, skal vi lave en lille sjov adventskonkurrence til Facebook. Her har vi brug for børn i alderen 5-7 år der på video skal fortælle om hvordan de definerer nogle ganske almindelige dagligdags begreber. Det bliver fint, lødigt og sjovt, og filmene skal ikke bruges som reklamer, men blot som underholdning på en Facebookside.

Derfor søger vi  2 børn, som har lyst til at medvirke, meget gerne søskende eller venner; børnene skal være fra 4-5 til 7 år gamle, optagelserne tager en halv time, og vi kommer ud til jer. Det hele bliver optaget ganske håndholdt og  foregår i en afslappet stemning sammen med folk fra mit hold, der selv har børn på netop den alder.

Deltagere modtager en stor pakke med hygge, helse og halløj.
Send en mail til mig på julia@lahme.dk, hvis du har lyst til at vide mere / være med, og så sender jeg dig videre til mine dygtige kollegaer.
0 Comments
Previous Post
Next Post