Der smuttede lige en dag (det store i det små)

Der er lige smuttet et døgn mellem fingrene på mig. Ikke fordi der er sket noget særligt, ud over den helt almindelige hektik, men blot fordi den almindelige hektik tog over. Jeg er i et foredragsloop i dag, og begyndte dagen med ét, mens jeg også slutter dagen med et i aften. Det foregår her, hvis du vil være med. (Allersidst på dagen i går gav jeg mig selv de der meget berømte tyve minutter til røde negle, som er den slags luksus, jeg prøver at nå, og jeg er lige nu ret glad for den her fra Yves Rocher. Den holder virkeligt godt, og farven er glansfuld, og den er altså ikke fra den dyre ende af spektret.)

Sofus og jeg har fået en del gode snakke efter det her – og jeg prøver at holde ham fast på at han ikke behøver at blive helt så hidsig over beklædningsgenstande. I morges skulle alle ud ad døren 45 minutter før vanlig tid, og det lykkedes faktisk, med ro, god planlægning og et stort stykke – meget pædagogisk korrekt chokolade – efter morgenmaden, at gøre det til en hyggelig oplevelse fremfor endnu et drama. Og nogle gange skal der ikke mere til, for at gøre en dag god: De små stunder med succes. Den rigtige røde farve, og den rigtige måde at komme ud af døren på om morgenen. Det er i det små, det store ligger, og nogle gange skal man i virkeligheden nok bare minde sig selv om lige netop det.

 

1 Comment
Previous Post
Next Post