Gaveregn: Nutri Gold Extraordinary Night Cream Mask & Venner

Vi ved det godt – man skal drikke masser af vand og sove mere end de fleste har tid til, for at have den smukkeste hud. Men nu kan vi få lidt hjælp. Her i huset er vi så heldige at arbejde for L’Oréal Paris på forskellige projekter, og det betyder at jeg nogle gange får lov til at prøve produkter ret tidligt. Jeg har prøvet deres nye natmaske, og den er simpelthen så god. Du smører den på afrenset hud, og den fedter ikke hele puden til, men trænger ret hurtigt helt ind i huden. Så vågner du op næste morgen med spændstig og glat hud! Virkelig smart og, må jeg sige, tidsbesparende. Endnu en ting har L’Oréal lært mig, nemlig at det bedste tidspunkt på døgnet til intensiv hudpleje er fra klokken 22.00-02.00. Her regenererer cellerne i huden bedst, og netop derfor skal du udnytte de tidlige nattetimer for at få den optimale effekt af din hudpleje og altså af masken.

IMG_8727

Om Night Cream Mask:
L’Oréal Paris Nutri Gold Extraordinary Night Cream Mask har en gelé-lignende tekstur og føles let kølende mod huden, når den påføres. Masken indeholder essentielle olier og geleé royale, der giver en lækker fornemmelse, når den  påføres på ren hud. Lavendel og rosmarin giver masken en behagelig og afslappende duft. L’Oréal Paris Nutri Gold Extraordinary Night Cream Mask kan bruges af kvinder i alle aldre, og virker fugtgivende, plejende og beroligende.
Brug masken tre aftener om ugen på afrenset hud. Påfør først et tyndt lag creme med cirkelbevægelser ved at massere let med fingerspidserne. Fordel derefter et ekstra lag creme over hele ansigtet og lad virke i 10-15 minutter. Tør gerne overflødig creme af med en blød serviet. Næste morgen er cremen trukket ind i huden, og du vågner med en smuk glød i kinderne.
Cremen kan også bruges som en almindelig natcreme.

IMG_8734

L’Oréal Paris Nutri Gold Extraodrinary Oil serien giver dig alle oliens nærende og fugtgivende egenskaber til en komplet plejerutine, og tilføjer nu en ekstra spændende nyhed. I Korea er Over Night Mask-fænomenet ikke bare en forbigående trend, men et hero-produkt i en optimal hudpleje-rutine. Derfor er det nyeste produkt fra L’Oréal Paris den koreansk inspirerede ultra-fugtgivende natmaske L’Oréal Paris Nutri Gold Extraordinary Night Cream Mask, som plejer huden i dybden, mens du sover.

I Korea har smuk og velplejet hud været det vigtigste statussymbol for kvinder i århundreder. Koreanske kvinder kender alle tricks i bogen, og er også den mest kræsne forbrugergruppe. Overlever et produkt forbrugernes hårde dom i Korea, er der tale om en sikker succes på de vestlige markeder.

IMG_8732

DU VINDER alt dette, hvis blot du smider en kommentar her inden søndag aften klokken 19.

·      Nutri Gold Extraordinary Oil

·      Nutri Gold Extraordinary Oil-Cream

·      Nutri Gold Extraordinary Night Cream Mask

·      Micellar Water

·      Sublime Gold Radiance Scrub

91 Comments
Previous Post
Next Post