Gaveregn: Nutri Gold Extraordinary Night Cream Mask & Venner

Vi ved det godt – man skal drikke masser af vand og sove mere end de fleste har tid til, for at have den smukkeste hud. Men nu kan vi få lidt hjælp. Her i huset er vi så heldige at arbejde for L’Oréal Paris på forskellige projekter, og det betyder at jeg nogle gange får lov til at prøve produkter ret tidligt. Jeg har prøvet deres nye natmaske, og den er simpelthen så god. Du smører den på afrenset hud, og den fedter ikke hele puden til, men trænger ret hurtigt helt ind i huden. Så vågner du op næste morgen med spændstig og glat hud! Virkelig smart og, må jeg sige, tidsbesparende. Endnu en ting har L’Oréal lært mig, nemlig at det bedste tidspunkt på døgnet til intensiv hudpleje er fra klokken 22.00-02.00. Her regenererer cellerne i huden bedst, og netop derfor skal du udnytte de tidlige nattetimer for at få den optimale effekt af din hudpleje og altså af masken.

IMG_8727

Om Night Cream Mask:
L’Oréal Paris Nutri Gold Extraordinary Night Cream Mask har en gelé-lignende tekstur og føles let kølende mod huden, når den påføres. Masken indeholder essentielle olier og geleé royale, der giver en lækker fornemmelse, når den  påføres på ren hud. Lavendel og rosmarin giver masken en behagelig og afslappende duft. L’Oréal Paris Nutri Gold Extraordinary Night Cream Mask kan bruges af kvinder i alle aldre, og virker fugtgivende, plejende og beroligende.
Brug masken tre aftener om ugen på afrenset hud. Påfør først et tyndt lag creme med cirkelbevægelser ved at massere let med fingerspidserne. Fordel derefter et ekstra lag creme over hele ansigtet og lad virke i 10-15 minutter. Tør gerne overflødig creme af med en blød serviet. Næste morgen er cremen trukket ind i huden, og du vågner med en smuk glød i kinderne.
Cremen kan også bruges som en almindelig natcreme.

IMG_8734

L’Oréal Paris Nutri Gold Extraodrinary Oil serien giver dig alle oliens nærende og fugtgivende egenskaber til en komplet plejerutine, og tilføjer nu en ekstra spændende nyhed. I Korea er Over Night Mask-fænomenet ikke bare en forbigående trend, men et hero-produkt i en optimal hudpleje-rutine. Derfor er det nyeste produkt fra L’Oréal Paris den koreansk inspirerede ultra-fugtgivende natmaske L’Oréal Paris Nutri Gold Extraordinary Night Cream Mask, som plejer huden i dybden, mens du sover.

I Korea har smuk og velplejet hud været det vigtigste statussymbol for kvinder i århundreder. Koreanske kvinder kender alle tricks i bogen, og er også den mest kræsne forbrugergruppe. Overlever et produkt forbrugernes hårde dom i Korea, er der tale om en sikker succes på de vestlige markeder.

IMG_8732

DU VINDER alt dette, hvis blot du smider en kommentar her inden søndag aften klokken 19.

·      Nutri Gold Extraordinary Oil

·      Nutri Gold Extraordinary Oil-Cream

·      Nutri Gold Extraordinary Night Cream Mask

·      Micellar Water

·      Sublime Gold Radiance Scrub

91 kommentarer

 1. Krydser fingre, for jeg kunne virkelig godt trænge til en mirakelkur for at friske min hud op 🙂

 2. Hvor er det en fin gave, man ( jeg ) har vel lov at håbe, at kunne få huden i denne lækre gave. Ha’ en dejlig dag.

 3. Puha godt jeg ikke bor i Korea 😉 for så var jeg nok regnet for ingenting :-(. Selv om jeg drikker pænt store mængder vand, har jeg desværre teenage hud, selv om dåbsatesten siger noget andet. Så krydser finger for at det bliver mig der skal prøve disse produkter.:-)

 4. Sikke en fin præmie – jeg skynder mig at smide et lod og krydse fingre for den bliver min!

 5. Det vil jeg da gerne vinde. Hvem drømmer ikke om smuk og spændstig hud på denne årstid

 6. Uh, det lyder lækkert! Jeg ville dele denne skønne gave med min mor, vi trænger begge til lidt ekstra pleje og kærlighed nu her hvor dagene bliver kortere og mørkere! Der krydses fingre fra Aarhus og Nordjylland 🙂

 7. Lyder så skønt at få ekstra pleje nu hvor det er blevet mørkt og koldt og huden har brug for fugt fugt fugt . Og er vild med natpleje, så er det (lidt) mindre hårdt at min søn er ved at få tænder og er ret urolig hele natten..

 8. Åh, en fin præmie. Kunne være fedt at forkæle en hud, der praktisk taget hænger i laser efter, at lillebror, som mener at nattesøvn er overvurderet, er ankommet;)

 9. Elsker denne skønne hudplejeserie. Vil rigtig gerne prøve nat masken, så håber jeg er den heldige vinder; )

 10. Ja tak til at vinde sådan en fantastisk præmie, især når man lige har rundet et skarpt hjørne og skal til at passe lidt ekstra på sin hud 🙂

 11. SÅ lækker en præmie… Tænk hvis jeg kunne pleje min trætte hud lidt ind imellem, når 3. Barn forhåbentlig er kommet til verden om et par uger 🙂

 12. Uha, sådan en “pakke” ville jeg virkelig gerne vinde. Især fordi klimaet i Grønland er så hårdt for min hud – og fordi produkterne helt sikkert ikke kan købes her!

 13. Jeg elsker ansigtsmasker…og vil da elske at vågne op velhydreret og stram i betrækket!! ;0)
  Oh Julia….lad mig vinde….
  Knus Henriette.

 14. uhh-la-la hvor lækkert 🙂 rigtig dejlig forkælelse her i de mørke måneder!!

 15. smider straks et lod i skønhedskrukken. Det lyder som skønne sager der bare må prøves af uanset hvem der vinder 🙂

 16. Der er ingen tvivl om, at jeg og ikke mindst min hud virkelig gerne vil vinde disse lækre produkter. Krydser fingre for lækkert selvforkælelse. Hav en dejli weekend 🙂

 17. Dejligt at høre om flere mærker som laver overnight mask. Er selv tilhænger af at man ikke behøver at vaske dem af men bare smøre på og i seng. Mine veninder kaldte det dovenskab da jeg prøvede at overtale dem mange år tilbage.

 18. Sikke nogle lækre produkter, Nutri Gold Extraordinary Night Cream Mask ville jeg gerne prøve,det ville min hud have godt af. 🙂

 19. Jamen sikke en masse lækkerheder der udloves. Håber jeg kunne være den heldige! God weekend

 20. Luksus! Som mor til en teenager med aspergers syndrom og to børnehavebørn og i fudtidsuddannelse, så kan man aldrig få for lidt på hudfronten.

 21. Jeg prøver også lykken, altid spændende at prøve noget nyt, og pleje til natten er så lækkert 🙂

 22. Uhh, det lyder som noget for mig, som er rigtig god til morgenrutinerne men virkelig dårlig til at huske aftenrutinerne.

 23. Åh kunne det blive mig for en gangs skyld? Jeg har været oppe siden kl. 4.30 med den yngste og skal være alene med alle tre unger de næste par dage. Så jeg tror godt jeg kunne trænge til en ansigtsmaske bagefter (og en lur)!

 24. Det kunne jeg godt bruge. Jeg bliver 40 i morgen, og har haft lidt krise over det. Så enhver form for luksus ville være fantastisk. Krydser fingre

 25. Kender ingen af produkterne og er blevet nysgerrig – håber de lander i min postkasse 🙂
  Bh Trine

 26. Lige en fugtmaske efter mit hoved!!! Påfør og gå i seng… og nyd resultatet om morgenen. Dejlig præmie, jeg er selvfølgelig med i lodtrækningen ;o)))

 27. Tænk at vågne op med stram hud !!! Vil elske lidt selvforkælelse.. Krydser mine fingre….

 28. Sikke en lækker præmie – Jeg er på barsel og midt i kæmpe søvnunderskud, så sådanne plejende cremer mv vil være som en drøm
  Mvh Camilla

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *