Tidlig lørdag morgen

Det er september lidt endnu, og himmelen er blå, skyggerne bliver lange og det er lørdag. Jeg håber du er stået op til en langsom og helt rolig en af slagsen, med masser af varm kaffe og ro. Jeg har arbejdsweekend denne uge, men det er virkeligt helt i orden. Jeg sidder med en bunke ting, som jeg har glædet mig til at fordybe mig i mens Johan gav koncert både i går og skal igen i dag, og ungerne er med svigerforældre og legekammerater. Det er ro over det hele. Faktisk er der så meget ro, så jeg har nået en af de “løbe”ture (i anførselstegn for mere løber er jeg heller ikke – man kunne også kalde for en slags lunte-ture), der sidder i kroppen længe efter. En af dem hvor der både er sol og vind, og hvor man ikke bliver rusket igennem, men snarere blæst. Helt fantastisk.

Men endnu bedre er kaffen; varm og sort og stærk. Noget af det jeg elsker i weekenden, når der er tid, og ungerne er rolige, så de ikke går i kriller for at komme hurtigt ud ad døren, er et af de helt lange bade. Ét af dem, hvor man ikke skal vælge mellem:

a. hårdvask eller

b. bodylotion,

fordi der simpelthen ikke i husstanden er ro nok til at begge dele kan nås.

IMG_8588

Når jeg har tid til sådan et bad, er en bodyscrub noget af det bedste jeg kan komme i tanke om, og jeg har opdaget den her fra Estelle & Thild. Den er fast som marcipan, og derfor nem at holde fast på mens du scrubber. Kornene er ikke skarpe, men bløde uden at mangle effekt, og duften af vanilje er sød uden at være kvalm og let uden at forsvinde. Faktisk er duften så fantastisk at jeg ville ønske den fandtes som parfume – jeg er ved at være lidt træt af for meget duft, men den her er helt vidunderlig.

Hav en skøn lørdag derude; jeg håber du skal noget dejligt, eller måske bare slet ingen ting.

 

6 kommentarer

 1. Hvor skønt – og præcis så levende beskrevet, som er grunden til jeg selv elsker at skrive. Meget inspirerede.. ☺️Sanseoplevelser og denne slags lufthuller virker motiverende. Sidder med en god kop kaffe, læser blogs (jubii; lørdag) og satser på jeg skal have lidt tid i selskab med din blogbog senere.
  God arbejdsweekend.

 2. Uha, ro og tid ind imellem er uvurderligt:-)
  Jeg nåede også en luntetur i solskinnet – og selvom jeg er så ny, at jeg ikke helt har gennemskuet ‘regelsættet’ for løbere i fælled parken (hvorfor skal jeg fx ikke holde til højre? Men i stedet lunte zigzag for at undgå 5 løbere på stribe??) kom jeg også hjem i god beholder nyder nu kaffe og blogs!:-)

 3. Kære Tina,
  Det gjorde jeg nemlig.
  KH
  J

  Kære Mette,
  Jeg håber du kan bruge den! Nyd din lørdag!
  KH
  J

  Kære Line Maria,
  Det er simpelthen også mig en gåde – jeg har heller ikke fattet det?! Er der en løbeklub eller noget som har lagt nogle andre planer og glemt at sætte memoet i omløb? Man skal virkeligt løbe forhindrings-lunt ind i mellem.
  Nyd kaffen, blogsne og lørdagen,
  Kærligst
  J

 4. Kære Julia.

  Her har vi ingen børn, men manden min er på visit i Nordjylland og jeg har alene-weekend. Morgenen startede med langsom opvågning under bruseren og lige netop Estelle & Thilds scrub, bare den med citrus. Det er ren sanseforkælelse, når den efterfølges af &Other Stories “Maroccan Tea” body-sufflé 🙂
  Også her er kaffen sort og der venter en stille dag med læsning og en lang gåtur. Jeg ønsker dig en fantastisk weekend i “nydningens” tegn.

  Hilsner fra Sofie

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *