Tidlig lørdag morgen

Det er september lidt endnu, og himmelen er blå, skyggerne bliver lange og det er lørdag. Jeg håber du er stået op til en langsom og helt rolig en af slagsen, med masser af varm kaffe og ro. Jeg har arbejdsweekend denne uge, men det er virkeligt helt i orden. Jeg sidder med en bunke ting, som jeg har glædet mig til at fordybe mig i mens Johan gav koncert både i går og skal igen i dag, og ungerne er med svigerforældre og legekammerater. Det er ro over det hele. Faktisk er der så meget ro, så jeg har nået en af de “løbe”ture (i anførselstegn for mere løber er jeg heller ikke – man kunne også kalde for en slags lunte-ture), der sidder i kroppen længe efter. En af dem hvor der både er sol og vind, og hvor man ikke bliver rusket igennem, men snarere blæst. Helt fantastisk.

Men endnu bedre er kaffen; varm og sort og stærk. Noget af det jeg elsker i weekenden, når der er tid, og ungerne er rolige, så de ikke går i kriller for at komme hurtigt ud ad døren, er et af de helt lange bade. Ét af dem, hvor man ikke skal vælge mellem:

a. hårdvask eller

b. bodylotion,

fordi der simpelthen ikke i husstanden er ro nok til at begge dele kan nås.

IMG_8588

Når jeg har tid til sådan et bad, er en bodyscrub noget af det bedste jeg kan komme i tanke om, og jeg har opdaget den her fra Estelle & Thild. Den er fast som marcipan, og derfor nem at holde fast på mens du scrubber. Kornene er ikke skarpe, men bløde uden at mangle effekt, og duften af vanilje er sød uden at være kvalm og let uden at forsvinde. Faktisk er duften så fantastisk at jeg ville ønske den fandtes som parfume – jeg er ved at være lidt træt af for meget duft, men den her er helt vidunderlig.

Hav en skøn lørdag derude; jeg håber du skal noget dejligt, eller måske bare slet ingen ting.

 

6 Comments
Previous Post
Next Post