Elsker du også porcelæn? (Er du en fajancelemming?)

… Så skal du kende disse skønne sager, som fås i virkeligheden i Paris, eller i deres webshop. Astier de Villatte laver så smukke ting i fajance og porcelæn, at det kribler i hænderne for at få dem med hjem. Jeg købte ingenting, og de har jeg måske nok i virkeligheden fortrudt, for det store fad med Eiffeltårnet havde da været alt for oplagt. Men i butikkens halvmørke knipsede jeg løs. Og hvis du kommer til butikken en dag, så husk at gå ind, for den alene er en oplevelse. Den ligger i en gammel lejlighed med kringlede gange og en smuk trappe, og man kan slet ikke få nok af at være der. Du kan besøge butikkens univers her – alternativt på adressen: 173 rue Saint-Honoré 75001, Paris.

IMG_8415

IMG_8409

 

IMG_8410

 

IMG_8413

IMG_8406

IMG_8417

IMG_8419

IMG_8407

3 Comments
Previous Post
Next Post