Godt Både Til Mor & Barn

, tænker du måske – har hun allerede glemt det? Nej. Det har jeg ikke, men jeg tror at både du og jeg kan holde ud at være her, selvom vi skifter lidt mellem emnerne. Så derfor får du lige to tips her, som jeg selv har nydt godt af at få. Selvom jeg er lidt en junkie når det kommer til produkter, makeup og dullegrej, så synes jeg alligevel det tit kan blive lidt uoverskueligt, hvis alle behov skal dækkes af hver sit produkt.

Sofus, Elias og jeg får tit tørre pletter på kroppen, men at få smurt ungerne ind er nogle gange ikke så let fordi det hele fedter, og det kan de slet ikke have. Denne sag fra La Roche-Posay fedter ikke, og man behøver heller ikke bruge den hver dag. Den fås på apoteket.

IMG_8309

Olívy er et fransk produkt, som er en blanding af olivenolie og kalk. Det er et lidt underligt produkt, som føles anderledes, end andre – en tynd, lidt tør creme, som man kan smøre på de røder haler, men som samtidig (tadaaaa) også er virkeligt effektivt, hvis man har været lidt for effektiv med skraberen under armene eller på benene. Olívy fås også på apoteket.

IMG_8306

Så altså: Multipurpose holder max. Tips hermed videregivet.

0 Comments
Previous Post
Next Post