Nyt TVprogram: Et Glimt Af Danmark

Hvis vi kender hinanden på instagram, husker du måske at der var nogle meget tidlige morgener, hvor der kom en makeupartist hjem til mig klokken hest om morgenen / natten og gjorde mig klar til TVoptagelser. Det var til programmet Et Glimt Af Danmark, som får premiere på DR1 på torsdag den 20. august. Det var simpelthen SÅ sjovt at lave, og Sisse og Mikkel, som jeg er sammen med, er præcis så sjove og søde, som du kan forestille dig. Der var SÅ god stemning hele vejen, også selvom vi var oppe klokken 5 om morgenen og nogle gange først hjemme et døgn efter.

Programmet går ud på at Mikkel og jeg bliver fløjet med bind for øjnene (i sig selv rimeligt tosset) et sted i Danmark. Vores telefoner og ure er blevet taget fra os, og så bliver vi ellers dumpet et sted hos Sisse og skal ud fra hendes ledetråde gætte hvor vi er. Det gætter vi ikke altid, skulle jeg hilse at sige!

Jeg er sindssygt glad for det her program, og er stolt af at kunne prale af at have været med i udviklingsfasen af det også. Jeg glæder mig sådan til det begynder, og jeg håber meget at du får lyst til at kigge med!

118115929

118115847

6 kommentarer

  1. Det lyder som et dejligt program… hvor man måske lige kan få rykket ved sine fordomme om andre steder i Danmark 😉 kh. Birgitte

  2. Så spennende. Det vil jeg prøve å få med meg. Jeg har jo DR tv her hjemme…..
    Og jeg ser på de Danske nyheter hver morgen, for jeg varmer opp til København turen jeg skal på om en mnd.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *