Modeugeinspiration: Lovechild 1979

IMG_8090

Under modeugen var jeg så heldig at være med til Lovechilds show. Det var et meget, meget fint show, med virkeligt smukt og brugbart tøj, som man kan forestille sig at gå på arbejde i næste forår. Det var de lækreste kvaliteter, og snit, som på én gang var ret feminine og så alligevel lidt mere kantede.  De seneste sæsonners inspiration fra japan og japanske kimonoer var tydelig i mange af jakkerne og overdelene, men sammen med vidde skørter og brede bukseben, så det simpelthen så fint ud. Ud over tøjet føltes nyt, så overraskede det mig også at der var brugt blå eyeliner på den våde kant på øjet, og ikke mindst, hvor pænt det rent faktisk var. Jeg har spurgt hos L’Oréal Paris som stod for makeuppen til showet, og de siger at den lysende blå farve hedder Portefino Blue. Er vi klar? Jeg tør muuuligvis godt prøve – og lægge det op her. Det tager nok lidt tilløb, men hold op, hvor var det pænt på catwalken!

IMG_8067

IMG_8070

Og nu til det blå:

_MG_8264

Sammen med gylden øjenskygge ser det jo helt fantastisk ud:

_MG_8735

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.