En Lang Dag – Med Den Fineste Begyndelse

Det var en af de helt gode dage i går. Det var modeugens sidste dag, og jeg havde tryk på – vi skulle holde en event, men jeg havde også en masse møder linet op, og et af dem ovenikøbet med min søster. Anne-Sophie og jeg arbejder sammen, og selvom vi ikke så tit er på de samme projekter, så deler vi en hverdag, som jeg holder ekstremt meget af. I går delte vi halvdelen af formiddagen med hinanden, og med den også morgenkaffen.

Der er noget meget særligt over at dele hverdagen med kollegaer, man holder af, og selvom det jo heldigvis gælder for mange, så føler jeg mig særligt privilegeret over at arbejde sammen med familien. Min søster Anne-Sophie kan ganske vist være pisseirriterende (og dét kan jeg jo aldrig… host), men hun er en af de dygtigste jeg kender, og når en særlig lang dag så rent faktisk begynder med at vi lægger en plan for den sammen, så synes jeg ikke jeg kan brokke mig over noget.

Her sidder hun og er lige ved at dykke ned i en eggs benedict på Café Europa.

IMG_8110 (1)

 

3 Comments
Previous Post
Next Post