En Lang Dag – Med Den Fineste Begyndelse

Det var en af de helt gode dage i går. Det var modeugens sidste dag, og jeg havde tryk på – vi skulle holde en event, men jeg havde også en masse møder linet op, og et af dem ovenikøbet med min søster. Anne-Sophie og jeg arbejder sammen, og selvom vi ikke så tit er på de samme projekter, så deler vi en hverdag, som jeg holder ekstremt meget af. I går delte vi halvdelen af formiddagen med hinanden, og med den også morgenkaffen.

Der er noget meget særligt over at dele hverdagen med kollegaer, man holder af, og selvom det jo heldigvis gælder for mange, så føler jeg mig særligt privilegeret over at arbejde sammen med familien. Min søster Anne-Sophie kan ganske vist være pisseirriterende (og dét kan jeg jo aldrig… host), men hun er en af de dygtigste jeg kender, og når en særlig lang dag så rent faktisk begynder med at vi lægger en plan for den sammen, så synes jeg ikke jeg kan brokke mig over noget.

Her sidder hun og er lige ved at dykke ned i en eggs benedict på Café Europa.

IMG_8110 (1)

 

3 kommentarer

 1. Sikke et dejligt søsterkærligt indlæg. Hvor må det være umanerlig skønt at arbejde sammen med sin søster! 🙂 Dét gad jeg også godt. De er så utroligt kloge de søstre – og irriterende af og til. Måske i virkeligheden fordi de kender en så godt?
  God weekend!

 2. Hvor er det altså bare et fint og sødt indlæg om din søster! Jeg er ligeledes ret vild med din neglelak – hvilken farve og mærke er det???

 3. Hej Linnea,
  Ja, det er virkeligt også en gave – og jeg tænker at det med at tage nogle skænderier / diskussioner er særligt fint, fordi man som søskende jo ved at man altid vil have hinanden. Det er faktisk ret fantastisk at lære noget af én man er så tæt på også. KH J

  Kære Nina,
  Tak – det er Essies Sunset Sneaks
  KH
  J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *