(Oh Skræk – Oh Gru) Andres Feriebilleder

Noget af det der kan gøres mindre elegant er at vise sine feriebilleder frem. Det der med at at blive skruet / tvunget ned i en sofa og få vist billeder frem, mens dem der har været på en vidunderlig ferie insisterer på at fortælle 15minutter lange historier om hvert eneste af de 317 fotos de har taget fra poolkanten, restauranten eller udflugten til barokkirken, er nok til at drive det mest tålmodige menneske til stille vanvid.

Så selvom jeg kunne fylde 18 blogindlæg med billeder fra vores ganske vidunderlige tour de France, så skal jeg nok forsøge at beherske mig. Men hvis du nu en dag skulle planlægge en tur til området omkring Nice, så vil jeg dele byen Seillans med dig. Vores gode venner har fundet den, og den er noget af det fineste og mest romantiske. Snørklede gader, der går op og ned af bjergtoppen, en kilde der løber igennem byen og tre virkeligt gode restauranter, for eksempel den her, hvor den lokale rosé køles i springvandet.

IMG_7508

IMG_7504

 

5 Comments
Previous Post
Next Post