(Oh Skræk – Oh Gru) Andres Feriebilleder

Noget af det der kan gøres mindre elegant er at vise sine feriebilleder frem. Det der med at at blive skruet / tvunget ned i en sofa og få vist billeder frem, mens dem der har været på en vidunderlig ferie insisterer på at fortælle 15minutter lange historier om hvert eneste af de 317 fotos de har taget fra poolkanten, restauranten eller udflugten til barokkirken, er nok til at drive det mest tålmodige menneske til stille vanvid.

Så selvom jeg kunne fylde 18 blogindlæg med billeder fra vores ganske vidunderlige tour de France, så skal jeg nok forsøge at beherske mig. Men hvis du nu en dag skulle planlægge en tur til området omkring Nice, så vil jeg dele byen Seillans med dig. Vores gode venner har fundet den, og den er noget af det fineste og mest romantiske. Snørklede gader, der går op og ned af bjergtoppen, en kilde der løber igennem byen og tre virkeligt gode restauranter, for eksempel den her, hvor den lokale rosé køles i springvandet.

IMG_7508

IMG_7504

 

5 kommentarer

 1. Enig i det med afdækning. Og kommer der maling på planterne, så klip dem tilbage bagefter. I grove træk er min erfaring: Alle planter, buske, træer kommer igen – hvis ikke i år, så næste år. Så vær ikke så bekymret 🙂
  Og god malelyst! Det bliver da for flot!
  (Jeg vil nu tilbringe en spontan før-ferie-fridag i haven, i kamp mod ukrudtet, så vi forhåbentlig kan holde ferie, når vi får ferie).

 2. Hej Julie 🙂 Tak for tippet med Seillans 🙂 Hvis jeg må give et tip retur så kan jeg anbefale at besøge den lille bjergby St-Paul-de-Vence som også er virkelig romantisk med masser af snørklede små gader og stræder (se bare her: http://philhaber.com/2013/01/18/a-photographic-tour-of-saint-paul-de-vence/ ). Byen er omkranset af en høj, nærmest fæstningsagtig mur. Byporten beskyttes af en gammel kanon. Her finder man en smuk gammel kirke, masser af små gallerier, cafeer og hyggelige (antikvitets-)butikker. Du kan også bare tappe vand fra kilder rundt omkring i byen og sidde og puste ud under skyggefulde træer eller på trappen op til kirken. Et virkelig dejligt sted 🙂 Men måske du allerede har været der?

 3. Hej Mette – TAK! Og tak for tip. Kh J

  Hej Birgitte – ja, du har ret – holder mig heller ikke tilbage. Kh J

  Hej Ann-Katrine; så fedt! Tusind tak! Det vil jeg huske – der er bare ikke noget bedre end at få sådan et tip. KH J

 4. Ha ha ha!
  Der har jeg også i boet. I en uge. Skøn by!

  En anden gang – kør ned til Vence, drej til højre ud ad byen op vups, der ligger en Michelin-restaurant, der INTET koster. Det er manifique!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *