Hedebølgen kommer!

IMG_0904

Det har jeg læst; at hedebølgen kommer til Danmark. Den er allerede her i Frankrig, hvor luften er varm og vandet i poolen er det samme. Ungerne er vilde med det, det samme er de voksne, og det at bruge tid sammen uden skyggen af hverken regnsky eller planer, er fuldkommen fantastisk. Vi bruger dagene på intet – med undtagelse af i går, hvor vi var i et open air Lalandia-vandland komplet med pommes frites etc – og aftener på hygge, nem mad og snak. Og ovenikøbet det hele sammen med gode venner og deres lækre børn.

Imens er teamet af håndværkere gået i gang med at rive lejligheden fra hinanden, så vi flytter i kolo, når vi om lidt er hjemme igen; badebassinet skal bare pustes op, og så er vi klar til vejret endelig rammer Danmark med noget andet en april.

IMG_0898

1 Comment
Previous Post
Next Post