Hedebølgen kommer!

IMG_0904

Det har jeg læst; at hedebølgen kommer til Danmark. Den er allerede her i Frankrig, hvor luften er varm og vandet i poolen er det samme. Ungerne er vilde med det, det samme er de voksne, og det at bruge tid sammen uden skyggen af hverken regnsky eller planer, er fuldkommen fantastisk. Vi bruger dagene på intet – med undtagelse af i går, hvor vi var i et open air Lalandia-vandland komplet med pommes frites etc – og aftener på hygge, nem mad og snak. Og ovenikøbet det hele sammen med gode venner og deres lækre børn.

Imens er teamet af håndværkere gået i gang med at rive lejligheden fra hinanden, så vi flytter i kolo, når vi om lidt er hjemme igen; badebassinet skal bare pustes op, og så er vi klar til vejret endelig rammer Danmark med noget andet en april.

IMG_0898

1 kommentar

  1. Jeg er KLAR Julia. SÅ klar. Vi kører til svigermor og far i eftermiddag med to spændte børn og med lovning på et fyldt soppebassin i haven med troldetræet og en farmor, der er klar med favnen fuld af jordbær og kram. I morgen kører vi hjem igen – dog uden troldeunger, der skal bruge et par dage i det sydjyske på at tigge is ad libitum og blive solbrune. Hvad de voksne skal imens er uvist! Det er UVIST. Alle muligheder er der. Tre dage solo som voksne i hedebølgen. 🙂 I næste uge går turen endnu mere sydpå til Mallorca, to uger hvor elektronikken bliver i Danmark, og hvor vi skal rykke sammen som familie. Det har været et hårdt år. For hårdt. For meget arbejde. For lidt overskud. Vi arbejder på at vende det. Skridt for skridt og dag for dag. Jeg lærer at tage NEJ-hatten på. For at beskytte mig selv og min familie, og for at undgå at drukne i arbejde. Så jeg er KLAR. Så klar. Det er du vist også.

    Kærligste sommerhilsner
    Bitten

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *