Den Fineste Kollektion! (We Try Harder)

Skærmbillede 2015-05-12 kl. 09.48.47

Other Stories. Åh altså de er gode til det. I år, hvor der er valg på vej i USA & herhjemme, hvor kvinder stiller op, og hvor vi kan fejre 100året for kvindernes valgret herhjemme, giver Other Stories det hele et særligt, klogt og gennemtænkt spin med et desigsamarbejde, der fortæller historien om en valgkamp. Shootet, som du kan se et billede fra ovenfor, forestiller et kampagnekontor, og blandt kollektionens mange fine dele, er der også lækre kampagne-tees. Jeg har faktisk lige klikket denne og denne hjem. Ud over kollektionen, designet af Rachel Anthonoff, har selveste Lena Dunham skabt en video, der tager universet et skridt videre.

Der er satme noget over kvindekamp når det mikses med klog mode (og ja, jeg ved godt Lagerfeld var først…) og inspirerende kvinder, der tør, kan og gør.

Se kollektionen her, og Lena Dunhams video her:

 

 

 

5 kommentarer

  1. Ville ønske jeg var ung nu, hvor man både kan interessere sig for mode og være kritisk. Da jeg var ung skulle vi lade som om det overhovedet ikke interesserede os – og alligevel gik vi alle med samme batikbluser .

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.