Den her må du ikke gå glip af!

I går sad jeg i et møde i Jylland, sammen med kloge og dedikerede mennesker. Vi talte om fødevarer, om økologi og om muligheder. Ved mødet var der en erfaren landmand til stede. Noget af det, der gjorde meste indtryk på mig var da han sagde at: “…en dag om ikke så mange år kommer vi til at se tilbage på nutiden og undre os over at vi tænkte vi kunne producere mad med gift.” Landmanden er økolog til benet og mener det er den eneste mulighed, der er. Mange gange kommer økologi til nærmest at handle om religion, og dernæst om økonomi. Så taler vi om, om det virkeligt kan passe at mad skal være så dyr, og om at ikke alle har råd til økologi. Så kommer andre ind og siger at det handler om at prioritere, og om at man ikke har brug for kød hver dag. Det er som om diskussionerne går i ring, i stedet for at føre et konkret sted hen. Som indspark til den diskussion har jeg en video, jeg også blev præsenteret for i går. Den er virkelig en øjenåbner, og dén må du simpelthen ikke gå glip af:

https://www.youtube.com/watch?v=oB6fUqmyKC8

8 Comments
Previous Post
Next Post