De Store Ting & De Små & Alt Det Sjove I Hverdagen

IMG_9362

Det her er forår. Det spirer og selvom det er så koldt at jeg ikke kan holde ud at tale om det, så er det på vej, det forår. Endelig. Den sidste uge har været hektisk. Jeg var syg i søndags, hvor jeg skulle have været mere end frisk, og så var det som ugen startede lige dér. Johans uge har ikke været mindre travl end min, med spillejob og foredrag og arbejde, og med et skolebarn og forårskoncert på skolen bliver man pludselig sådan én der kan koordinere her fra til næste jul og huske det hele uden at få kaffen galt i halsen. Og det vildeste er, at det faktisk er sjovt – det hele. Hverdagslivet. Der ER altså nok at grine af. Her nogle eksempler:

IMG_9284

Efter en af den slags eftermiddage og aftener, man tror er kørt i hårdknude, giver jeg slip på det hele, og så tager legen fart. Legen er faktisk så god, at ham her, Sofus, ikke vil sove, og ender med at klæde sig ud klokken 2130, klar til godnatlæsning. Iført sværd spændt fast på ryggen, sut, nissesokker og, ja, dykkerbriller.

IMG_9351

Kaffe! I Paris! Ja, nok er det arbejde, men der er da ikke det mindste at være sur over her. Selvom vi ikke var i Paris i meget mere end et døgn, så VAR vi der. Og vi fik kaffe.

IMG_9345

“Vi” var Sine og Smukke Ella. Sine er nemlig også sådan en der elsker sit job, og gerne vil have baby med, og derfor var vi tre i Paris. Vi blev en smule fejlcastede som lesbiske mødre, kunne man se i øjnene på de frisindede franskmænd, men det skal man slet ikke være ked af. Jeg prøvede det ofte, da jeg rejste med Sofus og Anne-Sophie, og det kan man altså også sagtens fnise af. Og så kommer jeg hjem, og savner lige at holde en bebs i fem minutter, for det er også vanedannende. Ligesom kaffe og Paris er det. Og nogle gange kniber jeg mig selv i armen over hvor fantastisk det er, at de store ting bliver små, og de små bliver store. Det er det jeg elsker ved hverdagen. Også når den ikke foregår i Paris.

 

4 Comments
Previous Post
Next Post