1001 Grund Til At Tage Til Paris

IMG_7218

IMG_7224

Paris gør noget ved én, og det er de første 950 grunde til at rejse dertil. Paris har et tempo og en rytme, som på en gang handler om at gå i små cirkler og om at lukke op for verden. Paris er en sand metropol, hvor hvad der er dekadent herhjemme er naturligt: Hvidvin til frokost en onsdag, for eksempel. Eller cigaretter røget ad libitum. Chaneltasker til 30.000 kroner stykket. Den slags ting, som slet ikke er indenfor rækkevidde på en ganske almindelig børnefamiliehverdag. Bare ved at gå i gaderne, bare ved at drikke kaffe på caféerne eller blot ved at sidde og kigge lidt på en bænk, oplever man, hvor vidunderlig byen er. Jeg var på arbejde i Paris i sidste uge (meget mere om det), og det giver altid et endnu tættere blik på, hvor man egentligt er, end når man er afsted som turist. Desværre var jeg der kun ganske kort, og da det jo netop var arbejde, jeg var der for, var der en milliard ting, jeg ikke nåede. Men her, en kort gåtur i Paris, og en påmindelse til mig selv om at tage afsted dertil uden andet formål end bare at være der. Det er de næste 51 grunde til at tage til Paris: For bare at være der.

IMG_7227

IMG_7231IMG_7225

IMG_7213

IMG_7226

IMG_7220

3 Comments
Previous Post
Next Post