Gaveregn: Vind Alt Til Din Hjemmespa + Kunst Til Din Væg

forside

I forbindelse med denne smukke ebog, har jeg fået mulighed for at lege julemand. Eller spadame. Og det er de fineste sager, du kan få hjem til dig.

Ebogen er lavet af L’Oréal, og os – som er holdet hos Lahme – og ikke mindst kunstneren Mette Boesgaard, som står bag de fantastiske illustrationer. Det eneste du skal gøre for at vinde de vildeste præmier (se nedenfor) er at fortælle mig, hvilken artikel, du fik mest ud af i ebogen. Jeg trækker lod på søndag klokken 20.

Ebogen kan du hente ganske gratis her.

Ud over den fantastiske produktomgang, jeg liner op her nedenfor, kan du vinde et eksemplar af dette smukke, smukke seriegrafiske særtryk til din væg:

bagside

Du kan vinde hele Essies nye forårskollektion, samt deres lækre plejeprodukter til hænderne, som næsten lige er kommet på det danske marked. En håndscrub som er uundværlig, samt den lækreste håndcreme er del af pakken.

IMG_7159

IMG_7157

Derudover får du:

IMG_7165

Revitalifts nye produkter, som er baseret på nyeste teknologi til bekæmpelse af alderstegn. Jeg er ved at afprøve dem, og jeg skriver og fortæller om et par uger, hvordan det går. jeg har allerede mistet én bekymringsrynke mellem brynene efter jeg er begyndt at bruge dem. Fotobeviser kommer snart.

Du vinder naturligvis også Essies lak, som gør neglene smukke og hvide, hvis du som jeg, har en tendens til at bruge neglelak det meste af tiden og lige skal give neglene et treat.

IMG_7163

Og du vinder en hårmaske…

IMG_7166

Samt lækre hårplejeprodukter:

IMG_7164

Så bliver det nærmest ikke bedre

IMG_7161

Indlægget er ikke sponseret – produkterne gives til jer af L’Oréal, men ja, vi har samarbejdet med L’Oréal om ebogen.

158 Comments
Previous Post
Next Post