Endelig mandag

Skærmbillede 2015-03-23 kl. 09.24.47

Så blev det mandag, og en glædelig en af slagsen. Jeg troede i mine mest selvmedlidende øjeblikke i går nemlig ikke at jeg skulle overleve. Jeg blev ramt af maveinfluenza fra helvedet natten til søndag, og som om det ikke var slemt nok, skulle jeg have været med toget til Aarhus tidligt søndag morgen, for at holde event og workshop der. Helt ærligt, det er SÅ unfair, at lægge sig syg der, og mellem dårlig samvittighed, mavekramper og børn, der gerne ville lege, var jeg ved at rive øjnene ud på mig selv. Så ja, det er sandt: Jeg var selvmedlidende som ellers kun mænd er det. Det var ikke et kønt syn. Tilgengæld blev det endelig mandag.

7 kommentarer

 1. Og du blev rask! Eller hvad? Håber du er ovenpå igen, og selvfølgelig skulle du da blive hjemme i går. Håber så bare, at jeg kan, når I kommer med en ny dato 🙂

 2. Det er så frygteligt den slags! Havde turen inden jul, og troede virkelig også min sidste time var kommet. Manden fik da også tørt konstateret jeg var værre end en mand, men håndteret ikke den slags godt. Fødsler har jeg styr på, men sygdom…
  Føj!

 3. Træls for dig, Julia. Håber du er ovenpå igen – maveinfluinca er sååååå forfærdeligt. Jeg er døden nær når jeg har maveinfluinca. Mindstemanden på 7år er meget sejere når han har det end jeg nogensinde bliver.

 4. Føj for dælen hvor er/var det synd for dig! Træls også at skulle plages af dårlig samvittighed, man kan jo ikke gøre for, at man er syg.
  Hvor mon myten om de pivsede syge mænd kommer fra? Det gælder ikke min mand.

 5. åh altså hvor lyder det som en træls søndag, godt det blev mandag. Kender godt det med at være sådan lidt en piveskid (det er vist ret jysk at sige piveskid ;-)) men i hvert fald under min sidste graviditet, hvor jeg kastede ret meget op, græd jeg hver gang som en lille tøs. ;-D så føler med dig – det er så godt du fik mandag med.

 6. Hej Rikke, ja, jeg tuder også hver eneste gang. Som en baby.

  Hej Susanne – nej, jeg er satme ikke særlig voksen, når det kommer til det…

  Hej Birgitte – I hear you!

  Hej Mette – det er præcis det samme hos os. De er seje, de små.

  Hej Henriette – det er sjovt! Ja, det ved man hvad er!

  Hej Marina – vi er ved at finde en ny dato, og du hører fra os senest i morgen,
  Kærligst
  J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.