Hvor Vigtig Kan En T-Shirt Være? (Og en vild rabatkode)

IMG_0728

Nå, men i tøseafdelingen er det i dag, jeg tænker at vi lige kan spørge hinanden om, hvor vigtig en tee kan være. MEGET vigtig er det korrekte svar, for den perfekte t-shirt gør en forskel. Jeg har – siden jeg lærte the baand – at kende, købt virkeligt mange af dem – her er et uddrag:

Én ting er at The Baands produkter er i økologisk bomuld, at de er bløde som babykinder, og at de kan holde til en vask, der er noget hårdere end man skulle tro (og dét er vigtigt i børnefamilielivet), men de sidder perfekt! Udskæringerne er gode, klædelige og ikke vulgære. Ærmerne sidder ordentligt, så man ikke får for brede skuldre eller for tykke arme, og kvaliteten er så fin, at jeg altid føler mig velklædt når jeg har en på med en blazer ud over.  Noget helt andet er så at kvinderne bag, Stine & Julie, er SÅ dygtige, ambitiøse og kompromisløse, at man er nødt til at klappe dem hele vejen hen til succesen. Så ja, jeg er fan.

Nu har damerne lavet en kode til mig og til jer, som gælder i dag den 27. februar, i morgen den 28., og så også på søndag den 1. marts, hvor I kan købe alt i butikken her med 30% procent rabat. I skal bare indtaste koden julia ved checkout. Her kan du også finde deres øvrige sortiment – altså strik etc.

 THE BAAND´s webshop finder du HER

(Og inden du får reklametics ved øjnene – så er dette indlæg ikke på nogen måde betalt med ting eller penge og jeg får heller ikke en krone, hvis du køber noget – men produkterne er fantastiske og jeg er vild med dem.)

Skærmbillede 2015-02-27 kl. 09.41.51

5 kommentarer

  1. The Baand har virkelig fede ting og så elsker jeg deres filosofi, minder mig en del om 46664/Nelson Mandela clothing, som også er tøj med et statement…
    Dejlig weekend!:-)

  2. åh det frister! Men jeg skal lige være tynd igen, inden der shoppes til ny garderobe.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *