Alkalineupdate & Hvorfor Bogen Og Virkeligheden Ikke Er Ens

Jeg er stadig i Østrig på Mayrklinikken, og i morgen er det sidste dag. Det er en overdreven oplevelse det her. På den ene side er kuren ekstrem, på den anden side er man omgivet af søde mennesker, der har til opgave at hjælpe én med at overleve. Lægen, Stephan Domenig, som har skrevet bogen her:

IMG_6664

…understreger igen og igen, at Mayrklinikkens metoder og måder at gøre tingene på IKKE kan forenes med et almindeligt arbejdsliv. Man er for sulten! For træt! For øm i hele kroppen, til at kunne gennemføre en arbejdsdag. Og det er derfor han har skrevet bogen, så principperne kan harmonere med en hverdag, hvor man ikke hiver tre uger ud af kalenderen og rejser væk fra job og børn. Bogen er altså en kur til hjemmebrug, hvor det der foregår her, er helt vildt. For det første er kalorieindtaget minimalt. Der er regler for hvordan man må spise, og mindfullness og meditation er integreret i det hele. Og ja, jeg holder masken.

Jeg har lært meget her – for eksempel, hvordan det at spise hurtigt og at snacke meget gør tarmen uarbejdsdygtig og os tykke. Jeg har også lært, at der findes naturmedicin der kan hjælpe på det meste, og at absolut stilhed og taleforbud også kan være en god ting.

Men det er på en mærkelig måde også tiltalende det her sted, for nogle af principperne man skal sige ja til når man tjekker ind er for eksempel: 2 gange yoga hver dag. At gå en tur med Judith i Tyroleroutfit og se på bjergene. Hver dag, At drikke skumringste (uden en snack til…), ved et lejrbål, og hele tiden at mærke efter hvordan man har det. Hvor man er stresset, og at tage en lur når man trænger. Men man er sulten. Jeg er SÅ sulten, og jeg er faktisk helt tilfreds med at skulle hjem i morgen.

For det her er aftensmaden. HVER aften:

IMG_8600

9 Comments
Previous Post
Next Post