Nu Er Det Tid (Om Den Sidste Uge, Og Om At Holde Vejret)

FullSizeRender-1

Som du måske har kunnet mærke, dig, der læser med ofte her, så har den sidste tid været travl. Juleferien er næsten ankommet, ungerne har allerede sagt hej til den, og verden nærmer sig det sted, den kun rører ved én gang om året, nemlig dét sted, hvor det meste står stille på den helt samme måde. Jeg elsker det. Det der med at vi trækker vejret samtidig. Det er for vildt at se ud af sine vinduer og se dem på den anden side af gaden være i gang med det samme som én selv. Måske er det det, julen kan – at trække mange af os sammen om det samme på den samme måde? Og måske er det så her at vi skal huske at lukke dem ind, der ikke selv finder vejen. Jeg tror at vejen til julefreden er belagt med marcipan. God marcipan. God kaffe, ro og masser af tid.

Lige om lidt er det tid til tid. Så lukker jeg computeren ned, finder noget marcipan og en kaffe, og noget mere af den der tid.

FullSizeRender

10 Comments
Previous Post
Next Post