Den Sidste Uge & Vinderen…

foto-4

Den sidste uge har været her og dér og alle vegne. Både meget ude og meget hjemme. Sofus har nemlig været syg, og vi har holdt hinanden i hånden, og som du kan se holder Sofus af bodypaint og blå neglelak.

foto-3

Det var også ugen, hvor jeg holdt et foredrag i København, og kom til et snackbord, der så sådan her ud: Vingummier og gulerødder. Jeg har aldrig set noget lignende.

foto

Det har også været ugen, hvor jeg var et smut i Aalborg, og et (eller var det to…) i Aarhus, blandt andet for at holde et foredrag. Det gjorde jeg på en helt fantastisk location, nemlig den Japanske Have.

foto-5

Og, ja, så var det ugen, hvor december gik i gang, og hvor der er julepynt, glimmer og hygge over alt, og især i Stine As showroom:

IMG_6110

Men dette var så også ugen, hvor jeg glemte at trække en vinder, nemlig af Sonys wii spil: Batman 3 – Beyond Gotham – og vinderen er: Louise Eckhardt – send mig en mail, så koordinerer jeg spillet hjem til dig. Min mail er: julia@lahme.dk

 

2 Comments
Previous Post
Next Post