Om Babyer… Og Vi Har En Vinder…

OPSLAG2A

Tak fordi, så mange af jer, har deltaget i lodtrækningen her!

Jeg kom til at tænke på at det virkeligt er lang tid siden, jeg har siddet med en baby, og været afhængig af sådan et lille væsen. Det føles måske som længere tid, end det i virkeligheden er, og selvom jeg er den første til at konstatere at det edderrøvme er hårdt, og selvom jeg var nødt til også at sidde på bagtrappen med en smøg i hånden ind i mellem, så er det dæmret for mig, at ALT ER en fase. Det passer. Nogle faser er bare så uendeligt lange, at de føles som halve og hele liv, men alt det hårdeste forsvinder, og der bliver flere af de lyseste og lykkelige dage. Og jajaja, så kommer de nye faser, men lad os springe dem over i dag.

Hvis du vil læse den fine ebog fra Semper, så skal du bare klikke her. Den er virkelig god.

Og så til vinderen: Ann – send mig di postadresse på julia@lahme.dk, så kommer den på alle måder lækre (mad-)pakke til dig.

 

Skærmbillede 2014-10-22 kl. 16.30.58

4 Comments
Previous Post
Next Post