Gaveregn + Mød Lola Jensen, Cana Buttenschön, Sine Gerstenberg og Mange Andre – og læs om børn og madglæde

 

OPSLAG2A

Skærmbillede 2014-10-22 kl. 16.30.58

 

 

Semper er eksperter i at lave babymad. De ved præcis hvilke gram hvad, et barn har brug for og hvornår. Alt sammen viden, jeg meget gerne ville have haft, da jeg fik Elias, og endda også senere, da jeg skule sørge for at Sofus fik den næring, han behøvede. Elias havde svært ved at lære at spise skemad, mens Sofus undervejs ganske ofte bare har nægtet at spise. Der var engang en der sagde til mig, at det nok næsten må udsende et lykkehormon hos forældrene, når man ser sit barn spise; og det kan jeg faktisk godt genkende.

Og så er der det med madglæde; og spiseglæde, og at mad og måltider skal være noget man glæder sig til, ser frem til og samles om – både store og små. At al den frustration man kan have som småbørnsforældre omkring, om ungerne får det rigtige om de får nok, ja, at den fylder meget. Nogle gange for meget. Det handler bogen også om.

Fordi det har fyldt rigtigt meget hos mig, var det sådan en fornøjelse at få lov til at være med til at lave ebogen for Semper. Vi hos Lahme, har kastet os over den, og haft god glæde af den (og lært en del nyt undervejs), og jeg er meget stolt af at få lov til at præsentere den for dig.

Bogen hedder KRAM, KYS & MADGLÆDE – fordi det er det det hele handler om:

Du kan downloade den her. Den er fyldt med spændende facts, spændende kvinder, Lola Jensen, Sine Gerstenberg, Cana Buttenschön, mange gode artikler, og tips og tricks – og nårh ja, så også den sødeste lille uro.

Og ikke nok med det – du kan faktisk vinde en røvfuld babymad her hos mig, hvis du blot lægger en kommentar og fortæller mig hvilken artikel du fik mest ud af inden den 30. oktober, så trækker jeg lod blandt deltagerne.

Det du kan vinde er (og her må jeg lige understrege at Sofus på 3 har smagt Smoothiesne i Pouches, og er SOLGT! (og endnu en indrømmelse: Spiseklar grød med æble og fersken er svært afhængighedsskabende… for mig selv…)):

Mad til baby 6-12 mdr.

Smoothies i pouch: Praktisk i pusletasken eller som topping på grød. 6-8 mdr:

Smoothie med æble og banan

Smoothie med øble og jordbær

Smoothie med æble og mango

Smoothie med fuldkorn: havre, æble, banan, jordbær

Smoothie med fuldkorn: ris, æble, fersken, banan og mælk

 

Grød i pouch: Et godt mellemmåltid på farten. Kan serveres som den er eller varmet. 6-8 mdr:

Spiseklar grød med pære og abrikos

Spiseklar grød med æble og fersken

Spiseklar grød med blandet frugt

 

Grød i æske:

Grød i æske: 6 mdr: Aftengrød med ris, pasta og gulerod

Grød i æske: 6 mdr: Fuldkornsgrød med spelt og frugt

Grød i æske: 6 mdr. Æble-pære grød

Grød i æske: 8 mdr: Frugtgrød med pære og banan

Grød i æske: 1 år: Flerkornsgrød med pære og æble

OPSLAG1A

45 Comments
Previous Post
Next Post