Vind i Kinderne

IMG_4990

IMG_4987

For mange år siden lavede Tom Ford en kollektion for Elizabeth Arden. En makeupkollektion. I den smukkeste retroagtige emballage, holdt i guld og en grønblå turkisagtig farve. Jeg ejede et af produkterne – en blush stick, altså en cremet rouge. Det eneste problem med den var at den ikke helt var blød nok.

Nu har jeg genopdaget cremeblushen, nemlig hos Maybelline. Den er endnu bedre, end den jeg tidligere har ejet. For det første fås den i et væld af farver, for det andet er den meget blød, og derfor nem at blende ind i foundationen. Jeg bruger den på æblerne, altså på det tykkeste sted på kinden under øjnene. Her kan du hvordan den giver farve:

Her er der intet på:

IMG_4991

Her blot et enkelt dup:

IMG_4992

Hvis man arbejder videre med farven, kan den masseres ind i makeuppen. Man skal faktisk kun bruge ganske lidt.

Her er jeg i fuld TVmakeup, hvor blushen er masseret godt ind i kinderne:

IMG_6785

Virkelig en anbefaling værd, og især for sådan en som mig, der bestemt ikke er virtuos med penslerne, men nødt til ind i mellem (til optagelserne…) at lade som om.

PS: Blondeblusen er fra Gustav.

PPS: Armbånd fra Susanne Friis Bjørner.

4 Comments
Previous Post
Next Post