3 Lækre Trends

Jeg kan ikke lade være med at interessere mig for det. Mode. Så her kommer tre af efterårets helt store trends. Ikke fordi jeg synes at hverken du eller jeg bør efterleve noget som helst dikteret af moden, men fordi det er sjovt at vide, sjovt at klæde sig ud, og fordi moden siger så meget om, hvordan vi ser os selv og hinanden.

Capen

0367807704_1_1_1

Zara har lavet den første jeg kunne finde, nemlig denne fine beige sag. Men kapper, capes og slag er efterårets store hit. Jeg må indrømme at der er noget drama i netop det stykke tøj, som jeg ikke helt kan stå for.

Smukke Prints

b8124fedb610727bdbddf26eff52f961

Vi er slet ikke færdige med prints, og slet ikke med prints på silke. Om et par måneder rammer VILAs kollektion i samarbejde med Valentine Gauthier butikkerne, men indtil da, må man se om det kan lade sig gøre at holde fingrene fra denne smukke sag af den franske designer.

Sko & Støvletter

0314IR-Kimmy_sort

Disse smukke støvler er bare et af de mange bud på sko med dekorationer, frynser, nitter og det, der lille ekstra, som gør at man forelsker sig på stedet. Hvis vi lytter til trenden, så skal vi nemlig bare pøse på – masser af dekoration fra top til tå.

 

 

1 Comment
Previous Post
Next Post