Selvforkælelse – En Anbefaling

IMG_3961

 

IMG_3957

Hvis jeg nu var sådan en rig dame, der ikke behøvede at bekymre mig om tid, eller om økonomi, så ville store dele af mit liv foregå i en spa. Fordi jeg er i gang med Det Hemmelige Projekt Nummer 2, var jeg for nylig nødt til (det syntes jeg virkeligt… – og jeg viser ikke før-billeder…), nødt til at få mine fødder igennem professionelle hænder. Havefødder og sorte negle, der trods neglebørste og fodbad ikke var så sandalpæne, som jeg kunne ønske, krævede at jeg lige fik en mere kyndig end mig selv til at gøre noget ved dem.

Jeg bookede en tid hos Beauty Avenue, som er en spa i København, som flere gange har vundet priser for at være Københavns bedste. De bruger Avedaprodukter, som jeg desværre ikke kender, men som ser vidunderlige ud og har et endnu bedre ry. Der er 25 (!!!) behandlere på spa-en, og den er en lille bid af himmelen. Hver eneste hjørne er superfint indrettet og man bliver behandlet fantastisk godt fra man træder ind af døren. Og bonus: Der var hverken hvalsang eller pling-musik.

Det eneste var, at jeg simpelthen blev så flov over at pakke mig selv ud i de fine, fine omgivelser, men det kom jeg meget hurtigt over, især fordi manicuristen var cool, sød og tjekket.Hun undrede sig meget over at jeg kom med min lille flaske yndlingsessie i hånden, og at jeg ikke ville have Shellack på, men jeg kan seriøst ikke overskue tanken om at skulle få fjernet lakken professionelt igen. Jeg mener, hvad nu hvis jeg ikke har tid den uge, eller den måned, for den sags skyld?

Mine fødder blev simpelthen så pæne, og jeg bliver nødt til at ofre lidt mere grooming på mig selv derinde. Det var virkelig en lækker oplevelse, og det kan anbefales.

IMG_3959

IMG_3960

IMG_3958

IMG_3962

IMG_3963

8 Comments
Previous Post
Next Post