Om Hvad Der Bliver Tid Til, Mens Man Savner

foto-49

Glædelig fredag derude! Jeg har været væk hele ugen, og sidder endelig på min plads igen. Jeg er nemlig i gang med Det Hemmelige Projekt 2, og det betyder en del tid væk fra familien, fra kontoret og fra mine yndlings-kollegaer.

Når jeg lige kommer væk fra familie, kollegaer og venner, går det op for mig, hvor heldig jeg er. Ikke at jeg ikke ved det, men savnet skruer lige en ekstra gang op for det. Det, der dog bliver tid til når jeg er væk er de små ting: Et langt bad, bodylotion og hårvask, for eksempel. Altså, den slags tid, hvor man ikke skal vælge, hvad der er tid til, men der faktisk er tid til det hele.

Og der er tid til lak:

foto-48

1. Den rosa hedder Sugar Daddy – den er pæn og nydelig, og skal have et enkelt strøg over neglen.

2. Berry Naughty – er dyb og indbydende, næsten med lidt blå undertoner

3. Hip-Anema er min favorit for tiden. Smuk, ren rød med lidt orange i sig.

4. Shearling Darling (navnet alene), trækker tankerne hen på vinter, efterår og lange aftener med rødvin i hånden.

Pssst: Hos Anette på Beauty Space er der den lækreste konkurrence i gang.

 

5 Comments
Previous Post
Next Post