SommerGæst: Sarah Fra Leowulff

Jeg har inviteret en række skønne, kloge og inspirerende damer til at være mine sommergæster her på bloggen. Det er kvinder, som jeg synes du skal møde, fordi de kan og gør særlige ting. Én af dem er Sarah, som er indehaver og grundlægger af brandet LeoWulff, som laver helt fantastiske tasker. Jeg er indehaver af en enkelt, og er meget, meget glad for den. (Se her.) Jeg synes ikke at vi pr definition skal hylde alle, “blot” fordi, de er iværksættere, men dem, der skaber med holdning, mod og virkelyst, de skal bare klappes af.

Jeg har inviteret Sarah til at besvare de samme fem spørgsmål som alle mine andre gæster også får. I onsdags kunne du møde Rakel fra Bare Wunderbar og i weekenden var det Anne fra What When Where. Hvis du vil følge med i alle sommergæsterne, klikker du bare på tagget sommergæst under indlægget.

Hvilken sommer bliver det for dig i år? Hvem skal du dele den med, og hvad er vigtigt for dig i år?
Denne Sommer er både lidt hektisk og spændende. Leowulff vækster og det betyder (meget) mere arbejde og mindre afslapning… Jeg skal forberede en masse op til modeugen, hvor jeg har en stand på Gallery International Fashion Fair i Forum, samt fotoskydning for næste sommers kollektion og alt anden forberedelse, der er vigtig lige optil en nye salgssæson. Jeg er jo stadig mere eller mindre alene i mit firma og det er både super spændende og enormt udfordrende – BUT I LOVE IT!

Jeg skal dele denne sommer med min dejlige kæreste, skønne veninder og min søde familie – dog ikke alle på samme tid. Det der er vigtigst for mig i år er at Leowulff vokser sig større og at jeg er stadig tro mod nichen og konceptet, hvilket er inspiration fra dyreriget og høj kvalitets tasker til fornuftige priser, samt tidløst design. OG vigtigere end det er at jeg er en god kæreste, veninde, datter og søster – for det kommer først!

photo 1

Hvad er dit bedste sommertip?

Jeg er blevet super glad for Kiehls Powerful wrinkle reducing cream med SPF 30. Og for denne Centella skin recovery salve, som også er også heeelt vildt lækker, hvis man får lidt for meget sol eller bare har nogle områder med rødme eller irritation. Men mit bedste sommertip er nok at man skal huske at være spotan…

photo 3

Må vi se det sommertøj, du elsker højest – og få at vide, hvorfor?

Jeg er lige kommet hjem fra Mykonos, hvor vi var til en ‘White Party’ og at jeg er meget sjældent ‘All white’. Det betyder dog ikke at jeg ikke er vild med hvid, men jeg tænker bare aldrig over kun at have hvidt på… Derfor er den hvide kjole fra ZARA blevet en af mine favoritter, blandet med lidt perler, nogle fede solbriller og en hvid Leowulff taske (som først kommer i butikkerne marts 2015). Nu hvor jeg var i mit ‘hvide moment’ og vi skulle på bådtur havde jeg det sådan lidt… ‘Why not!’… Så jeg tog et hvidt/lyse gråt sæt på, sammen med en anden Leowulff taske som også først kommer næste år – Her har jeg en Equipment skjorte, H&M nederdel og Miu Miu solbriller på. Udeover, mit taske-mani er jeg KÆMPE fan af solbriller og disse Illesteva er blevet en del af min solbrille familie..

photo 4

Hvilken bog kan du anbefale mig at læse under æbletræet i kolonihavehuset?

Jeg læser desværre ikke så ofte som jeg gerne ville – for der er altid noget arbejde som står øverst på listen, MEN jeg er lidt vild med ‘Fifty shades of Grey’ af E L James.

photo 2

Hvilken sommer var den vigtigste for dig – og hvorfor?

Det er lidt svært at svare – så lad mig hellere sige det sådan her… Det sidste 6 måneder til 1 år har jeg følt mig allermest i live, stolt, glad og heldig både arbejdsmæssigt og privat.

3 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *