Om Netshopping, Manglende Strandture, Kørekort (der også mangler) & Andre Småting

IMG_3607

Det er svedende brændende varmt, og jeg sender stranden en kærlig tanke her fra skrivebordet. Og sender også en til vejrguderne – for hvor er det god stil at sørge for godt vejr midt i industriferien. Det holder altså max. Jeg holder så til gengæld vejret og håber det holder til weekenden.

Vi har været i kolonihaven om eftermiddagen og aftenen de sidste dage, men nu er vi hjemme. Jeg skal nemlig snart igen være alene med ungerne, når Johan skal afsted på Grøn Koncert Tour, og det spiller ikke helt med kolonihaven, når ungerne skal afleveres og jeg ikke har et kørekort (det er efterårets projekt – OH GRU).

Tilgengæld har jeg det store kørekort til netshopping, mest fordi jeg sjældent kommer ud (det har jeg vist brokket mig nok over), så årets udsalg blev fejret bag skærmen, og jeg købte rimeligt fornuftig ind: To tank-toppe, en i sort og en i hvid. De er fra Other Stories, som jeg er ret vild med. Se deres udsalg her.

IMG_3609

3 Comments
Previous Post
Next Post