Ninja-Bamse

foto-47

I dag er det Elias sidste dag i børnehaven. En helt fantastisk god børnehave på Østerbro, hvor imødekommenhed, rummelighed og forståelse for hvad både gruppen og det enkelte barn har brug for går hånd i hånd. Jeg er simpelthen så taknemmelig for at Elias har fået lov til at være sammen med gode voksne, og for alt det han har lært.

For at fejre den sidste dag har vi taget en kage med. Og ikke ét ord om sukkerpolitik. Men Elias har faktisk bagt den selv. Jeg har hjulpet ham med opskriften, men han har målt alle ingredienser af, rørt dem sammen, og selv dekoreret den. Det er en Ninja-bamse. Og som jeg stod der i køkkenet med en seksårig, selvhjulpen dreng, der kan se en fordel i at kunne ting selv, gik det op for mig, at han på alle måder er klar til nye udfordringer. Det er både hans egen fortjeneste, børnehavens og vores. Selvstændige, selvhjulpne unger er noget af en målsætning, men jeg håber at han også i fremtiden kommer til at kunne selv. Både i stort og småt.

11 Comments
Previous Post
Next Post