Central Park & Et Tip

IMG_2880

IMG_2870

I weekenden nåede vi en meget lang gåtur rundt i Central Park. Jeg har været i byen en del gang, men aldrig lige der, og slet ikke på en lørdag, hvor byen holder fri. Det var så fedt. Parken er gigantisk, og selvom jeg så alt for første gang, var det som om man havde set det hele før. For der er det med New York, at man faktisk HAR set det hele før: I tv-serier, i film, på billeder. På en eller anden måde er byen en meget stor del af vores kulturelle rammeforståelse af hvad USA kan. Også selvom mere berejste mennesker end mig, fortæller mig at New York IKKE er USA. Men se selv her nedenfor. Det er jo som om man godt ved, hvordan der ser ud, og så ser man det i virkeligheden.

Hvis du har planer om at rejse dertil, så er Tavern on The Green en ret lækker frokost- og brunch-restaurant i parken. Det er en rigtig god ide at bestille bord. Klik her.

IMG_2872

IMG_2882

IMG_2881

IMG_2868

IMG_2888

 

4 kommentarer

  1. Du har ret, det ser meget bekendt ud. Jeg havde samme oplevelse, da vi for en halv menneskealder siden boede i Californien. De der Diners HAR røde plasticstole og servitricer med højt hår og en bardisk og man KAN faktisk få pandekager i stakkevis!!! Det var som at gå rundt i en film, men så var det bare virkelighed – måske….;-)

  2. Vi gjorde faktisk den fejl at tage i Central Park en søndag i juli, hvor vejret var fantastisk! Der var alt for mange mennesker til at vi kunne nyde det rigtigt. Men nu hvor vi er den erfaring rigere, håber jeg på at vi kan ramme parken på et mere affolket tidspunkt – altså så affolket som det nu bliver når man er i NYC i højsæsonen 😉

  3. Det er efterhånden 15 år siden, at jeg sad en sommerdag i solen i Central park, men har ikke glemt det. Vildt, at I tog til NY på en 3½ dages tur. I må være smadrede af jetlag.
    Gad godt til NY igen. 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *