Fra Det Ene Til Det Andet

IMG_2600

Det er søndag, og jeg er smuttet på arbejde for lige at nå at gøre ugen klar. Bedste Karen er taget i kolonihaven med ungerne, for Johan arbejder også, så vi var nødt til at bede om hjælp. Vi er SÅ heldige at vi har hende, og én der faktisk har lyst til at tage sig tid til at hjælpe os, når vi har allermest brug for det. I morgen skal vi for eksempel holde en meget spændende event, jeg har deadlines, der kryber nærmere, og der er tryk på med de gode ting. I det her selvstændige liv, er forårets helligdage et velkomment afbræk, men der er (heldigvis!!!) stadig ting, der skal gøres, og som man så ikke lige når. Derfor denne søndag, men intet brok over den, for jeg har været i kolonihaven i går og i torsdags med ungerne og Johan, og det giver ro i sjælen og langsommelighed over hele linjen.

Der er noget med at forene arbejdsliv, familieliv, weekender og interesser, som ind i mellem synes en umulig balance. Andre gange bliver den mulig – og vores unger er nu så store, at de er helt med på at det er sådan det er hos os. Og ikke mindst: At de kan glæde sig til at være sammen med alle de gode mennesker, der også elsker dem.

PS: Sofus og jeg har ligget på lur for at tage billeder af dyr. Ret svært når man er en to-årig med krudt overalt, men han klarede det. Især er han vild med “negle”.

IMG_2599

IMG_2604

5 Comments
Previous Post
Next Post